Predstavljamo: Biljna apoteka BIOMED Sarajevo

0
1754
Biljna apoteka BIOMED Sarajevo smještena je u naselju Grbavica, na adresi Grbavička do br. 95

Ukoliko živite u Sarajevu ili okolici, a potrebni su vam čajevi, medovi, zdrava hrana, prirodna kozmetika, biljne kapi i ulja, začini, parfemi, onda posjetite Biljnu apoteku BIOMED Sarajevo.
Biljna apoteka BIOMED Sarajevo smještena je u naselju Grbavica, na adresi Grbavička do br. 95. Nalaze se na prometnoj lokaciji, odmah preko puta Konzuma, a iza zelene pijace.
Raspolažu velikim asortimanom bilja i biljnih proizvoda. Pored biljnih preparata, čajeva, medova, kapi, eteričnih ulja, njihova ponuda je bogata i dodacima prehrani.
Birali su najbolje proizvođače dodataka prehrani, pa tako u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih proizvođača iz Danske, Švedske, Španije i Italije…
Njihova misija je zdrav pacijent bez upotrebe hemije. Žele da preventivno djeluju na zdravlje pacijenata, te tako ih svakodnevno putem društvenih mreža edukuju i savjetuju.
Posjetite i njihovu blog sekciju i informišite se o svome zdravlju, preuzmite najbolje savjete za zdravo liječenje i ishranu.

WEB SHOP (uđi u apoteku iz svog doma)

BIOMED je početkom jula pokrenuo i svoj web shop, koji možete posjetite na adresi: http://biomed.ba/shop/. U sklopu web shopa se nalazi 90% artikala koje možete pronaći u našoj apoteci. Ukoliko neki proizvod niste uspjeli pronaći, budite slobodni da nas kontaktirate putem maila info@biomed.ba ili na telefon broj: 060 3469 777.