Predstavljena nova Galaxy Z Flip Thom Browne edicija

0
855
Galaxy Z Flip Thom Browne Edition u pakovanju sa posebno dizajniranim Galaxy Buds+ i Galaxy Watch Active2

Vodeći mediji, influenseri i poznate ličnosti su prije nekoliko večeri imali priliku da prisustvuju ekskluzivnom, intimnom događaju u okviru ‘Sedmice mode u Njujorku’, u organizaciji kompanije Samsung i vrhunskog modnog brenda Thom Browne.
Razlog za ovo okupljanje, u možda neobičnom spoju tehnologije i visoke mode, bilo je predstavljanje nove edicije Galaxy Z Flip sklopivog telefona, u bojama karakterističnim za čuvenog njujorškog dizajnera.
Tom Braun je u svijetu poznat kao dizajner koji je promijenio i osavremenio uniformu današnjice – muško odijelo. Preispitujući tradicionalne proporcije, Braunov dizajn dosljedno prenosi pravi američki senzibilitet, ukorjenjen u kvalitetnoj izradi i preciznim krojevima. Njegov zaštitni znak su konceptualne revije, koje privlače pažnju širom svijeta, zbog provokativnih i dramatičnih tema i postavki, a najnovija saradnja sa Samsungom nije ništa drukčija.
U cilju proslavljanja početka ove nesvakidašnje kolaboracije, gosti su prisustvovali i uživali u live performansu, nakon čega su mogli da i sami isprobaju ovu modnu ikonu među telefonima za sezonu 2020/2021. Po uzoru na uređaj u čiju čast je i organizovan, događaj je bio savršena kombinacija visoke mode i tehnoloških inovacija, predstavljajući vanvremenski stil i vrhunsku kreativnost oba brenda.
Galaxy Z Flip Thom Browne Edition stvoren je za one koji se ne plaše da istupe i budu drugačiji – kao i za one koji žele da tehnologija koju koriste ostavlja isti utisak kao i njihova garderoba. U centru pažnje su štrafte u bijeloj, crvenoj i teget boji, prepoznatljive za brend Thom Browne, na modernoj šljunak sivoj osnovi.
Sav kvalitet i inovativne funkcije Galaxy Z Flip su i dalje prisutne, a uređaj dolazi u pakovanju sa specijalno dizajniranim Galaxy Buds+ slušalicama i pametnim satom Galaxy Watch Active2.
Ograničene količine Galaxy Z Flip Thom Browne Edition telefona biće dostupne za naručivanje na odabranim tržištima, počevši od 14. februara, na sajtovima Samsung.com i Thombrowne.com, kao i na NET-A-PORTER i MR PORTER, dok će zvanična prodaja početi u martu.