Prvi online sajam namještaja u BiH od 15. do 20. maja

0
764
Bh. online platforma namjestaj.shop organizira prvi online sajam namještaja

Prva bosanskohercegovačka online platforma za promociju i prodaju namještaja (namjestaj.shop) organizira ‘Prvi online sajam namještaja’, koji će se održati od 15. do 20. maja ove godine.
Organizator očekuje više od 100 izlagača te više od 10.000 posjeta iz BiH i preko 1.000 posjeta inostranih partnera te promotivni doseg tokom mjeseca do više od 300.000 korisnika samo Facebooka.
Na sajmu će, kako se navodi, izlagati proizvođači i prodavači pločastog i tapaciranog namještaja te proizvođači i prodavači dekora i kućanskog asesoara. Kao centralni događaj sajma bit će online diskusija predstavnika proizvodnog sektora i predstavnika Privredne komore o utjecaju pandemije na ovaj sektor, te perspektivama i budućem razvoju.
Tokom sajma omogućena je usluga enterijer i dizajn studija a sajam će biti zatvoren dodjelom nagrada proizvođačima i posjetiocima. Tokom sajma kupce očekuju velike pogodnosti i popusti na izložbene komade ali i premijerno predstavljanje novih kolekcija, saopćio je organizator Prvog online sajma namještaja u očekivanju da će ovaj događaj privući značajan broj zainteresiranih iz drvno-prerađivačke industrije i ekonomije imajući u vidu okolnosti uvjetovane pandemijom (ograničenost kretanja, otežana kupovina, oslabljena ekonomija, itd).