Represent Communications je zvanična agencija CEFTA Sporazuma

0
656
CEFTA Sporazum sada ima svog zvaničnog predstavnika u oblasti komunikacija - Represent Communications

Vodeća regionalna grupacija za integrisano komuniciranje Represent Communications u posljednji kvartal ove godine ulazi sa novim, velikim i važnim klijentom. CEFTA Sporazum sada ima svog zvaničnog predstavnika u oblasti komunikacija – Represent Communications sa pet kancelarija u regionu, a u partnerstvu sa European Consulting Groupom.
Podsjetimo, CEFTA je sporazum o jedinstvenoj zoni slobodne trgovine koji obuhvata Zapadni Balkan i Moldaviju.
Zadatak agencije Represent Communications i partnera ECG u narednih godinu dana je da sa timom iz CEFTA Sekretarijata radi na povećanju vidljivosti ovog važnog sporazuma u oblasti trgovine na Zapadnom Balkanu i Moldaviji. Digitalni tim iz Represent Communications Skoplje će raditi kompletan redizajn sajta i osmisliti novi nastup na društvenim mrežama, dok će ostatak tima raditi na jačaju vidljivosti CEFTA aktivnosti i približavanju koristi koji ovaj sporazum nudi privredi i građanima.
“CEFTA je sporazum sa konkretnim koristima za građane i privredu u regionu. Radujemo se saradnji sa Represent Communications jer želimo da ovu stručnu terminologiju približimo ljudima i na taj način benefite učinimo dostupnim većem brojem ljudi”, izjavio je direktor CEFTA Sekretarijata Emir Đikić.
Na međunarodnom tenderu Represent Communications je učestvovao sa svim svojim kancelarijama na zapadnom Balkanu i predstavnicima u Albaniji, na Kosovu i u Moldaviji. Dobra pokrivenost i uigran sistem prošli su sve testove i dobili najviše ocjene, te uspješno pobijedili u nimalo lakoj kategoriji.
“Izuzetno nam je zadovoljstvo što kroz ovaj dogovor počinjemo direktan rad sa međunarodnim organizacijama. CEFTA predstavlja jedan od najvažnijih sporazuma u oblasti trgovine u jugoistočnoj Evropi i želimo da im obezbijedimo adekvatnu vidljivost u javnosti kroz saradnju sa medijima i drugim ključnim akterima, a prije svega kroz bolje i čvršće uvezivanje biznisa u regionu”, izjavila je Jelena Mikić, direktorica razvoja Represent Systema, koja je vodila tender i bit će zadužena za koordinaciju cijelog projekta u CEFTA regionu.