Samsung Galaxy S20 serija dostupna i na tržištu BiH

0
1796
Za Galaxy S20 maloprodajna cijena 1.799 KM, za Galaxy S20+ 1.999 KM i za Galaxy S20 Ultra 2.699 KM

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je objavila početak zvanične prodaje tri nova flegšip telefona iz Galaxy S20 serije na tržištu u BiH. Prodaja počinje sutra, 13. marta, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 1.799 KM za Galaxy S20, 1.999 KM za Galaxy S20+ i 2.699 KM za Galaxy S20 Ultra.
Galaxy S20 biće dostupan u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i nebesko roze boji, S20+ u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i kosmičko crnoj, dok će S20 Ultra biti dostupan u kosmičko sivoj i kosmičko crnoj boji.
Ova linija pametnih telefona dolazi sa potpuno novim dizajnom kamere, kombinujući vještačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom do sada, za fotografije savršenog kvaliteta. Galaxy S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 12MP Dual Pixel tehnologije, dok S20 Ultra ima kameru od čak 108 MP, uz mogućnost uveličavanja Space Zoom-om do 100 puta, pri čemu fotografije zadržavaju visoki kvalitet.
Zahvaljujući najvećem senzoru do sada, rezolucija kamere je značajno povećana, što rezultira u više detalja i dodatnoj fleksibilnosti za uređivanje, isjecanje i zumiranje snimaka. Uz mogućnost snimanja u 8K rezoluciji korisnici mogu da prave realistične snimke, od kojih čak i oni napravljeni u nestabilnim uslovima izgledaju kao da su nastali uz pomoć profesionalne akcione kamere.
S obzirom na to da pripada Galaxy porodici uređaja, S20 serija korisnicima donosi sve benefite ovog ekosistema. Odlikuju je dobro poznate performanse i mogućnosti, koje se odnose na kameru, ekran, bateriju i sigurnost. Samsung Knox sigurnosni sistem štiti korisnike i njihove uređaje, primajući mjesečne i kvartalne izveštaje o sigurnosti.
Na raspolaganju su i usluge koje omogućuju pristup više od 5.000 Samsung ili partnerskih pametnih proizvoda, putem SmartThings aplikacije.
Više informacija o Galaxy S20 seriji potražite na ovom linku
(PR tekst)