Samsung predstavio nove Galaxy Buds+ slušalice

0
1041
Galaxy Buds+ slušalice: Zvuk studijskog kvaliteta pomoću naprednih zvučnika i mikrofona

Oslanjajući se na izuzetan bežični zvuk čuvenih Galaxy Buds slušalica, kompanija Samsung predstavila je nove Galaxy Buds+, koje su u pretprodaji dostupne uz nove modele pametnih telefona S20+ i S20 Ultra.
Galaxy Buds+ omogućuju korisnicima da uživaju u zvuku studijskog kvaliteta pomoću naprednih zvučnika i mikrofona, baterije koja traje cijeli dan i fleksibilnih podešavanja audio performansi.
Za one koji se oslanjaju na svoje bežične slušalice prilikom poziva i video razgovora, Galaxy Buds+ su opremljene sa tri mikrofona, jednim unutrašnjim i dva spoljna, za kristalno čisto snimanje zvuka.
Uz unaprijeđeni Ambient Sound korisnici mogu da utišaju spoljni svijet kada to žele, ili da pojačaju pozadinske zvuke kada im je potrebno da budu u stanju pripravnosti, tako što će izabrati neki od načina rada kao što su low, medium, high i extra high.
Zahvaljujući moćnoj bateriji od 85 mAh, Galaxy Buds+ su savršeni saputnici za one koji vole da slušaju različite sadržaje dok su u pokretu, jer omogućuju 11 sati slušanja muzike, a ovaj vremenski period može da se duplira na 22 sata kada se postave u bežično kućište za punjenje od 270 mAh. Kada su korisnici u žurbi, a žele da dopune uređaj, za samo tri minuta mogu dopuniti Galaxy Buds+ na kapacitet od 60 minuta plejbeka, koristeći Wireless Powershare mogućnost.
Kada se upare sa Galaxy pametnim telefonom, Galaxy Buds+ automatski postaju dostupne za korištenje putem svih ostalih uređaja povezanih na isti Samsung nalog. Buds+ aplikacija, po imenu Galaxy Buds+ je sada iOS kompatibilna, tako da je moguće uživati u sjajnom audio iskustvu bez obzirana to koji uređajkoristite.