Samsung predstavio novi Galaxy A7

0
1344
Novi Galaxy A7 opremljen je sa snažnom trostrukom kamerom

Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas Galaxy A7, najnoviji dodatak porodici Galaxy A serije, sa snažnom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom.
Galaxy A7 ima osam-megapikselni 120° Ultra Wide objektiv, koji sa istim uglom gleda kao i ljudsko oko. Sa objektivom od 24MP i značajkom Depth Lens, funkcija Live Focus Galaxy A7 omogućava kontrolu dubinu polja podešavanjem bokeh efekta. Galaxy A7 objektiv automatski omogućava više svjetla kombinovanjem četiri piksela u jedan piksel u uslovima slabog osvetljenja.
Sa Samsungovim pametnim Scene Optimizerom, Galaxy A7 kamera kategoriše predmet koji želite snimati i prilagođava boju, kontrast i osvetljenje za optimizaciju kvalitete slike.
Prednja kamera Galaxy A7 od 24MP i podesivi LED blic omogućava snimanje jasnih selfija u bilo koje doba dana.
Uz vrhunski 6,0-inčni Super Amoled ekran, Galaxy A7 vam omogućava da iskusite i podijelite svijet onako kako ga vidite. Dodatno, Samsungov Infinity Display pruža najveći dio neprekidnog, uvjerljivog gledanja. Galaxy A7 također podržava tehnologiju zvuka Dolby Atmos® koji omogućava zabavu kroz pokretni zvuk oko vas.
Galaxy A7 dolazi s vrhunskim dizajnom kojega čine staklene površine, kao i bočni senzor otiska prsta za veću udobnost i glatke krivine, praktičan je i udoban u ruci. Dostupan je u četiri stilske boje – plavoj, crnoj, zlatnoj i roza.
Galaxy A7 će ove jeseni biti dostupan na odabranim evropskim i azijskim tržištima, a na dodatna tržišta proširit će se u bliskoj budućnosti.
Kompanija Samsung Electronics ujedno je najavila kako će 11. oktobra 2018. pozdraviti novog člana porodice Galaxy. Kako bi proslavili lansiranje nadolazećeg uređaja, kompanija će održati Samsung Galaxy događaj 11. oktobra 2018. u 11 sati po srednjoevropskom vremenu.