Samsung predstavio novi Galaxy S20 Fan Edition

Ovaj premium flagship pametni telefon, koji objedinjuje omiljene funkcije Galaxy serije, prodavat će se u BiH po cijeni počev od 1.339 KM

0
1171
Samsung Galaxy S20 FE: Trostruka profesionalna kamera, živopisne boje i premium inovacije

Kompanija Samsung Electronics danas je predstavila Galaxy S20 Fan Edition (FE), premium flagship pametni telefon, koji objedinjuje omiljene funkcije Galaxy serije, po željama njenih najvjernijih fanova, po početnoj cijeni od 1.339 KM.
Posljednjih mjeseci, svijet kakav poznajemo znatno se promijenio, a fokus se pomjerio na povezanost i dostupnost svih sadržaja i funkcija, bez obzira na mjesto na kojem se nalazimo, što je tehnologiji dalo još značajniju ulogu u svakodnevnom životu. Stoga je Samsung kreirao Galaxy S20 FE, kako bi flagship mobilno iskustvo ponudio još većem broju korisnika.
Ovaj telefon objedinjuje odabrane karakteristike Galaxy S20 serije, poput super smooth scrolling displeja, kamere koja radi uz pomoć vještačke inteligencije, naprednog čipseta, hiper-brzekonekcije, cjelodnevne baterije, prostora za skladištenje sa mogućnošću proširenja (do 1TB uz MicroSD karticu koja se odvojeno prodaje), kao i premium dizajna.
“Galaxy S20 FE je najnoviji član Galaxy porodice koji označava početak novog načina pružanja Samsung inovacija još većem broju korisnika”, izjavio je Dr. TM Roh, predsjednik i direktor odjeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.
Galaxy S20 FE dolazi sa kamerom profesionalnog ranga, uz selfi kameru od 32 MP, sa tetra-binning tehnologijom koja omogućava instant snimanje vrhunske fotografije za društvene mreže.
Night mode obrađivanje slike uz pomoć vještačke inteligencije sa lakoćom stabilizuje kadar tokom snimanja, tako da korisnici mogu u potpunosti da se fokusiraju na zabavu.

Galaxy S20 FE dolazi u šest živopisnih boja

Kada nisu u neposrednoj blizini dešavanja, korisnicima je na raspolaganju moćni 30X Space Zoom koji omogućava pravljenje sjajnih i čistih fotografija.
Kako bi odrazio lični stil korisnika, Galaxy S20 FE dolazi u šest živopisnih boja. Boje u kojima će S20 FE biti dostupan u BiH su nebeskoplava, nebeskozelena, nebeskoljubičasta, nebeskocrvena, nebeskobijela i nebeskonarandžasta. Također, materijal od kojeg je napravljen ovaj premium uređaj maksimalno smanjuje tragove otisaka prstiju i mrlja.
Samsung je novi Galaxy S20 FE opremio naprednim procesorom i prilagodio ga 5G mreži. Ovo je savršen uređaj za listanje sadržaja ili gledanje video zapisa uz super-glatki 6,5-inčni Infinity-O Super AMOLED displej i osvježavanje slike od 120 Hz. Također, Galaxy S20 FE povezan je ostalim proizvodima iz Galaxy ekosistema, poput Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Galaxy Fit2 pametne narukvice.
Galaxy S20 FE pametni telefon opremljen je snažnom baterijom od 4.500 mAH koja može trajati cijeli dan. Osim toga, otporan je na vodu i prašinu (IP68), a u slučaju pucanja ekrana ili zamjene baterije, tu je Samsung Care+ opcija. Korisnicima Galaxy S20 FE pametnog telefona obezbijeđeno je vrhunsko mobilno iskustvo podrškom tri generacije nadogradnji Android (OS) operativnog sistema, kao i pratećim opcijama sigurnosne zaštite.
Galaxy S20 FE biće dostupan na tržištu BiH od 2. oktobra 2020. godine, po cijeni od 1.339 KM. Moguće je i naručivanje unaprijed, koje počinje od 23. septembra 2020. godine.

Izvor: Samsung Electronics

Više informacija na: https://www.samsung.com/ba/offer/preorder-galaxy-s20fe/.