Samsung predstavio novi mobitel Galaxy A30s

0
1189
Novi Samsung Galaxy A30s - još jači i sa unapređenim ključnim specifikacijama

Kompanija Samsung Electronics predstavila je novi model telefona Galaxy A30s, sa unaprijeđenim inovacijama, uz svestranu kameru, Infinity Display ekran i izdržljivu bateriju.
Model je dostupan u četiri nove boje – crnoj, bijloj, zelenoj i ljubičastoj i odlikuje ga inovativni, upečatljivi dizajn sa jedinstvenim geometrijskim šarama i futurističkim hologramskim efektom na pozadini.
U kombinaciji sa izdržljivom baterijom od 4.000 mAh sa opcijom brzog punjenja, i Game Booster-om baziranom na vještačkoj inteligenciji, ovaj model pruža najbolje gejming iskustvo.
Pored toga, poseduje trostruku zadnju kameru – unaprijeđenu glavnu od 25 MP, zatim jednu sa ultraširokim objektivom od 8 MP, kao i objektiv za dubinu od 5 MP. Uz pomoć Live Focus režima na kameri od 5 MP, korisnici mogu primjenjivati boke efekte profesionalnog kvaliteta, stvarajući na taj način dinamične portrete.
Alatke pametne kamere podrazumjevaju i Flaw Detector i Scene Optimizer opcije, zahvaljujući kojima je veoma lako napraviti savršenu fotografiju.
Skener otiska prsta ugrađen je u ekran, čime je zadržana jednostavnost dizajna i istovremeno omogućeno još intuitivnije čuvanje podataka.
Korisnici Galaxy A30s pametnih telefona, biće umreženi sa Galaxy ekosistemom i u mogućnosti da koriste različite servise, kao što su Samsung Health, Samsung Pay i Knox.