Saradnja Intesa Sanpaolo banke i Ljekarske komore Ze-Do kantona

0
1567
Intesa Sanpaolo Banka i Ljekarska komora Ze-Do kantona potpisali ugovor o poslovnoj saradnji

Predstavnici Intesa Sanpaolo Banke BiH i Ljekarske komore Zeničko-dobojskog kantona (Ze-Do) jučer su u Zenici potpisali ugovor o uspostavljanju poslovne saradnje.
“Intesa Sanpaolo Banka je kreirala posebnu ponudu za sve članove Ljekarske komore Zeničko-dobojskog kantona, koja pruža povoljnije uslove finansiranja njenih članova i druge brojne pogodnosti. Tu prije svega ističemo posebne ponude za sve proizvode i usluge Banke i individualan pristup njenim članovima. Intesa Sanpaolo Banka BiH ima u planu ostvariti i sličnu saradnju sa ljekarskim komorama i u drugim kantonima, kao i na nivou Federacije BiH”, istakao je Enes Zukić, direktor Filijale Intesa Sanpaolo Banke u Zenici.
“Jedan od statutarnih ciljeva Ljekarske komore Ze-Do kantonaje zadovoljavanje stručnih i individualnih potreba ljekara, i upravo ovim ugovorom sa Intesa Sanpaolo Bankom mi obezbjeđujemo našim članovima povlašteniju poziciju kod odobravanja kredita, ali i drugih bankarskih proizvoda i usluga”, istakli su predstavnici Ljekarske komore Ze-Do kantona.
Potpisivanju sporazuma u ime Ljekarske komore Zeničko-dobojskog kantona prisustvovao je predsjednik Komore prim.dr Tarik Kapidžić i predsjednica Izvršnog odbora Ljekarske komore prim.dr Elvira Ljevaković.