Schneider Electric proširuje trofazni UPS Galaxy VS

0
1029
Novi 120 i 150 kW UPS-ovi proširuju UPS Galaxy VS za vanjske baterije sa 20 kW na 150 kW 400V

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, danas je objavio da proširuje trofazno besprekidno napajanje (UPS) Galaxy VS za vanjske baterije sa 20-150 kW 400V novim 120 i 150 kW UPS-ovima.
Veća snaga omogućuje visokoefikasnim modularnim trofaznim UPS-ovima Galaxy VS jednostavnima za upotrebu da zaštite širi raspon ključne infrastrukture i edge kompjuterskih aplikacija.
Galaxy VS je EcoStruxure Ready, čime pruža spokojnost u svakom momentu i na svakom mjestu. Zadovoljava jedinstvene zahtjeve edge računarstva i malih podatkovnih centara u kojima su prostor i pristup ograničeni i dragocjeni. Zahvaljujući 99% efikasnosti i opcionalnim litij-ionskim baterijama duplo dužeg trajanja, ukupni troškovi posjedovanja Galaxy VS-a su bez konkurencije u industriji.
“Prateći porast potražnje za većom snagom i efikasnošću ključne infrastrukture i edge aplikacija, Galaxy VS, svojim proširenim rasponom snage, sada još bolje može da zadovolji potrebe klijenata i tržišta”, izjavio je Christopher Thompson, potpredsjednik sektora za trofazno poslovanje u Schneider Electricu.
Neke od prednosti Galaxy VS-a su:
• Smanjenje troškova: Do 99% efikasnost u Schneider Electricovom patentovanom ECOnversion načinu rada korisnicima omogućuje povrat ulaganja uštedom energije kroz dvije do tri godine (ovisno o modelu).
• Smanjenje energetskog otiska: Kompaktan dizajn tehnologije visoke gustoće sa neometanim frontalnim pristupom koji omogućuje lako i brzo spajanje i servisiranje, naročito je primjeren upotrebi u skučenim prostorima.
• Duže čuvanje energije: Tehnologija litij-ionskih baterija skraćuje vrijeme vraćanja sigurnosnih kopija, štiti napon čak i tokom opetovanih prekida napajanja i traje duže od tradicionalnih baterija.
• Duži neprekidni rad i jednostavnije održavanje: Ključne komponente sistema izrađene su u obliku modula dizajniranih za otpornost na greške, čime se postiže unutarnja redundacija kod smanjenog opterećenja i skraćuje prosječno vrijeme servisa.
• EcoStruxure Ready: Olakšava upravljanje globalnom vidljivošću performansi i statusa opreme podrškom stručne službe za korisnike, koja koristi upravljačke softvere sljedeće generacije EcoStruxure IT Expert i EcoStruxure Asset Advisor, 24 časa dnevno, 7 dana sedmično.
• Green Premium certifikat, dizajn za održive poslovne rezultate.
Galaxy VS od sada je dostupan putem Schneider Electrica i njegovih partnera širom svijeta. Ovisno o energetskim zahtjevima i traženom vremenu rada, svi Galaxy VS UPS-ovi dostupni su sa uključenom start-up uslugom, sa ciljem pružanja optimalnih performansi, kakvoće i sigurnosti sistema.
Za više informacija o cjelokupnom Galaxy VS asortimanu posjetite stranicu sa opštim pregledom Galaxy VS-a:
• Galaxy VS 10-150 kW za vanjske baterije
• Galaxy VS 10-50 kW sa unutrašnjim pametnim baterijskim modulima