Sony – BH Telecom: Proglašeni pobjednici nagradnog konkursa

Najkreativnijim fotografijama napravljenim na promociji Sony Xperia telefona na sarajevskoj žičari, pobjednici osvojili nove Sony Xperia L1 i Sony Xperia XA2 mobitele

0
1647
Pobjednici nagradnog konkursa osvojili Sony Xperia L1 i Sony Xperia XA2 mobitele

Admir Bahtić, Emir Bašić i Alem Rahmanović pobjednici su nagradnog konkursa ‘Selfie uradi i urami’ koji su kompanije BH Telecom i Comtrade distribution organizovale u periodu od 9. do 14. juna.
Najkreativnijim fotografijama napravljenim na promociji Sony Xperia telefona na sarajevskoj žičari i njihovom objavom uz hasthagove #uslikajteljepotuzivota #SonyXperia #BHTelecom i #mojaprica, pobjednici su osvojili nove Sony Xperia L1 i Sony Xperia XA2 mobitele.
Ovi elegantni pametni telefoni sa prepoznatljivim Sony dizajnom, imaju full HD ekrane, brze i fluidne performanse te veliku memoriju koja se dodatno može proširiti putem microSD kartice. Uz opcije kao što su autofokus, 4K, stereo i slowmotion snimanje, bilježenje bitnih životnih trenutaka dobilo je jednu novu dimenziju. Ovi modeli nalaze se u posebnoj ponudi BH Telecom za samo 1 KM u NoLimit paketima.
“Sretnim dobitnicima čestitamo i zahvaljujemo svima na učešću kako u promociji tako i u nagradnom konkursu“, istakla je Ema Delalić, marketing koordinatorica kompanije Comtrade te posebno izrazila zadovoljstvo što su građani i građanke bili dio jedne pozitivne priče uz promociju Sony mobitela.
“Novi slogan kompanije BH Telecom #mojaprica uz ovu akciju promovisan je na najbolji način, jer su učesnici ispričali svoje priče fotografijom i osvojili vrijedne nagrade i na tome im čestitam“, dodala je Nađa Lutvikadić-Fočo, PR menadžerica kompanije BH Telecom i najavila uručenje nagrada slijedeće sedmice u prostorijama ove kompanije.
Više detalja o posebnoj ponudi dostupni su na www.bhtelecom.ba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here