Sparkasse Poklon kartica idealan dar za predstojeći Dan žena

0
680
Sparkasse Mastercard Poklon kartica se može dobiti u roku nekoliko minuta u poslovnici banke

Povodom predstojećeg Dana žena, Sparkasse Bank izdvaja proizvod iz svoje palete koji može biti lijep, a praktičan dar posebnim damama – Sparkasse Mastercard Poklon kartica koja se može dobiti u jednostavnoj proceduri u bilo kojoj poslovnici banke.
Osim što se na nju može uplatiti poklon iznos za ovu posebnu priliku, kartica se tokom naredne četiri godine može dopunjavati i koristiti kao standardna platna kartica.
Sparkasse Mastercard Poklon kartica nije samo lijepo dizajniran i prigodan poklon, nego dami koja je ima u svom novčaniku omogućava i naknadno korištenje gotovo svih funkcionalnosti klasične debitne kartice: redovne uplate iznosa do 1.000 KM prema vlastitim potrebama, podizanje gotovine na svim bankomatima uz minimalnu proviziju, beskontaktno plaćanje PayPass, plaćanja na svim prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu i putem interneta.
Fizička lica, kao i pravna lica klijenti banke, mogu dobiti ovu karticu u kratkoj proceduri u bilo kojoj od poslovnica Sparkasse Bank na linku https://www.sparkasse.ba/bs/poslovnice-i-bankomati

(PR tekst)