Visa i eKupi.ba nude besplatnu dostavu i popuste na proizvode u BiH

0
937
Uz besplatna dostavu, kupcima i dodatni popust od 10%

Kompanija Visa, u saradnji sa internet trgovinom www.ekupi.ba omogućava svojim klijentima u Bosni i Hercegovini posebne pogodnosti prilikom online kupovine, kako bi im pomogla da lakše dođu do osnovnih proizvoda u ovim izazovnim trenucima. Partnerstvo obezbjeđuje potrošačima besplatnu dostavu, i dodatni popust od 10% svakom kupcu.
Svakome ko naruči proizvode sa www.ekupi.ba internet trgovine, i plaćanje obavi Visa karticom, dostava osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda neće se naplaćivati. Pored toga, Visa omogućava popust na osnovne namirnice i začine, tople i hladne napitke, konzerviranu hranu i gotova jela, žitarice, namaze i slatkiše, ličnu i kućnu higijenu, sve za bebe, zatim i tehnologiju neophodnu za rad i učenje, sprave za vježbanje kod kuće, kao i alate i boje za renoviranje ličnog prostora. U popust su uključene i knjige, društvene igre, kućni aparati i drugi proizvodi.
E-trgovina se ubrzano razvija u svim zemljama regiona, a u BiH su online transakcije domaćih trgovaca porasle za 35% u posljednjih godinu dana. Takođe, udio kupovine putem interneta porastao je sa oko 5% na 8% u istom vremenskom periodu. Visa ovim partnerstvom želi da pruži podršku lokalnim preduzećima i svojim klijentima, budući da su pogođeni mjerama donijetim u borbi protiv koronavirusa.