Young Lions BiH 2021: Jedinstvena prilika za mlade kreativce

0
364
Prijave za Young Lions BiH su zvanično otvoreno i trajat će do 14.05.2021. godine

Protekla godina donijela je mnoštvo izazova za cjelokupnu kreativnu industriju, kojima smo se vremenom počeli prilagođavati, učiti iz njih i stvarati neka nova i kreativnija rješenja. Izuzetak nije ni ovogodišnje YOUNG LIONS BiH takmičenje, koje se nakon godine pauze ponovo organizira u saradnji sa CannesLions, pod pokroviteljstvom Branding konferencije, projektom agencijeVia Media. Takmičenje mladim profesionalcima starosti do 31 godine donosi priliku da svoje lavovski dobre ideje iz oblasti Digitale, Dizajna i PR-a predstave cijelom svijetu.
Prijave za Young Lions BiH su zvanično otvoreno od petka, 30.04.,i trajat će sve do 14.05.2021. godine.
Koncept takmičenja je jednostavan i jasan – tim koji se sastoji od dva mlada kreativca će imati 24 sata da odgovori na sve izazove koji sa njim dođu. Young Lions BiH takmičenje će se održati putem Zoom platforme od 17. do 18.05.2021., a pobjednički tim (Grand Prix) od dva mlada lava/lavice će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na online takmičenju Cannes Young Lions.
“Svi smo sretni što se Young Lions takmičenje vraća nakon prošlogodišnje internacionalne pauze. Young Lions B&H je projekat od posebne važnosti za našu industriju jer mladim kreativcima pruža priliku da pokažu šta mogu na lokalnoj i internacionalnoj sceni“, izjavio je Haris Mujanović, CEO agencije Via Media.
Ukoliko smatrate da će Vaša kreativna strana i lavovska borba osigurati mjesto na ovogodišnjem Cannes Young Lions takmičenju i titulu Grand Prix, pozovite svog partnera u kreativnosti i prijavite se ne kasnije od 14. maja2021. godine na www.younglionsbih.ba.