Young Lions BiH: Jedinstvena prilika za mlade marketinške kreativce

0
451
Prijave za Young Lions BIH zvanično su otvorene od danas i trajat će do 08.04.2022.

Young Lions BiH i ove godine ponovo poziva mlade kreativne lavove i lavice iz marketinške industrije, da se prijave na takmičenje u tri kategorije: PR, Digital i Dizajn. Takmičenje će se održati online i otvoreno je za sve učesnike i učesnice do 31 godine starosti, uključujući i one koji su rođeni nakon 24.06.1990. godine.
Young Lions BiH takmičenje se odvija u sklopu Internacionalnog Cannes Young LionsCompetition i pod pokroviteljstvom Branding konferencije. Ovo je jedinstvena prilika da svoje lavovski dobre ideje mladi takmičari i takmičarke predstave cijelom svijetu.
Prijave za Young Lions BIH zvanično su otvorene od danas i trajat će do 08.04.2022. godine.
Koncept takmičenja je jednostavan i jasan – tim koji se takmiči čine dva mlada kreativca ili kreativke. Pred njima će se naći mnogobrojni izazovi, a oni imaju 24 sata da samostalno odgovore na iste.
Young Lions BIH takmičenje će se održati putem Zoom platforme 13. aprila, žiriranje će se obaviti dan poslije, a 15. aprila će se proglasiti pobjednici. Pobjednički tim (Grand Prix) od dva mlada lava/lavice će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na online takmičenju Cannes Young Lions.
“Od prve godine osnivanja, Young Lions BiH takmičenje je služilo kao svojevrsni benchmark stanja kreativnosti, i budućeg razvoja advertajzing industrije u BIH. Ideja je jasna. Ako imamo mlade snage spremne da ‘grizu’, onda se imamo čemu nadati. Ova ideja se odražava i u sloganu ovogodišnjeg takmičenja, koje poziva mlade lavice i lavove da iskorače i pokažu šta i koliko mogu“, izjavio je Haris Mujanović, CEO agencije VIA Media.
Ukoliko smatrate da će vaša kreativnosti lavovska borba osigurati mjesto na ovogodišnjem Cannes Young Lions takmičenju i titulu Grand Prix, pozovite svog partnera u kreativnosti i prijavite se najkasnije do 8. aprila 2022. godine na www.younglionsbih.ba.