Za prvi rođendan u BiH 15% popusta za putnike FlixBusa

FlixMobility grupa: nakon FlixBusa krenuo FlixTrain, prvi E-FlixBus na dalekim linijamate širenje u Ameriku

0
1233
FlixBus u dvije godine u regiji (Hrvatska, BiH, Slovenija) koristilo više od milion putnika

Nakon samo godinu dana od otvaranja regionalnog ureda FlixBusa u Zagrebu te prvih linija u ovom dijelu Evrope 16.6.2016. godine, otvorene su i prve zelene linije iz Sarajeva prema Sloveniji i Njemačkoj, tačnije 15. 6. 2017. Time je putnicima iz BiH ponuđen alternativan prijevoz koji je u tradicionalnu autobusnu vožnju uvrstio udobnost uz više prostora između sjedala, sigurnost u modernim potpuno opremljenim autobusima starim u prosjeku tri godine uz visok nivo usluge poput besplatnog Interneta te utičnica pored sjedala.
Mnogobrojne tehnološke inovacije poput besplatne mobilne aplikacije, online kupovine karata putem www.FlixBus.ba, planiranje putovanja putem Google Mape u koju je FlixBus uvršten kao prvi regionalni autobusni prijevoznik, učinile su autobuse poželjnim prijevoznim sredstvom diljem Evrope.
Sarajevo kao ishodišna točka FlixBusa u BiH, jedna je od 17 destinacija povezanih direktno s Njemačkom i Slovenijom dok se uz presjedanje u najvećim čvorištima poput Münchena ili Frankfurta može presjesti te nastaviti putovanje u neku od 1700 destinacija diljem 27 evropskih država.
U Sloveniji i Hrvatskoj FlixBus danas prednjači na međunarodnim linijama povezujući 13 evropskih država direktno.
FlixMobility je nedavno najavio širenje poslovanja na željeznice te predstavio FlixTrain brend nudeći tako dodatnu alternativu osobnim vozilima i bolju povezanost. Prve 3 destinacije koje trenutno povezuju Njemačku nadopunit će se novima te će do kraja godine biti umreženo 28 destinacija dostupnih željeznicom. Zbog velike potražnje od 21. juna ponuda dnevnih polazaka se udvostručuje.
Osim širenja poslovanja na željeznice, FlixBus proširio poslovanje i u SAD. Ured u Los Angelesu otvoren je krajem 2017. godine. Od 31. maja povezali su se američke gradove kao što su Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, San Diego i Phoenix. Cilj je do kraja godine u suradnji s 8 regionalnih partnera u SAD-u razviti zelenu mrežu s 1000 dnevnih veza
Novost FlixMobilitya jest i prvi električni FlixBus na duge relacije, čije su testne vožnje počele početkom aprila u Francuskoj, povezujući Pariz i Amiens.

Prvi rođendan u BiH uz 15% popusta za najbrže

Za prvi rođendan u BiH unutar 24 sata putnici putem linka https://woobox.com/qsjxnm mogu preuzeti svoj kod/kupon koji vrijedi za sva putovanja do 31.8.2018. Promotivni kodovi mogu se preuzeti od danas 19.6. od 12h, pa sve do 20.6. u 12h.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here