BH Telecom, Samsung i Dino Merlin u novoj priči

0
830
Ozvaničen početak saradnje Dine Merlina sa kompanijama BH Telecom i Samsung na novim projektima

Dok s nestrpljenjem iščekujemo objavljivanje novog albuma Dine Merlina, prvog nakon ‘Hotela Nacional’ iz 2014. godine, u narednim danima i mjesecima nas očekuju brojne novosti od ovog našeg najpoznatijeg kantautora.
Dino je danas posjetio BH Telecom gdje se sreo sa generalnim direktorom BH Telecoma, Sedinom Kahrimanom i Esmerom Ćosićem, Key Account Managerom Samsunga, a čime je ozvaničen početak saradnje sa ovim kompanijama na novi projektima koje će uskoro ponuditi javnosti.
Nakon objavljivanja singla ‘Mi’ sa predstojećeg novog albuma, Dino Merlin se pojavljuje i u novom spotu BH Telecoma za uslugu Moja TV. Za kreativni koncept i produkciju video spota je bio zadužen kreativni tim sarajevske agencije Fabrika na čelu sa Bojanom Hadžihalilovićem, a u glavnim ulogama se pojavljuju Dino i Zenit Đozić-Zena.
Dino Merlin nije krio zadovoljstvo urađenim poslom i istakao je kako je bilo odlično iskustvo snimati spot za BH Telecom sa Zenom i Fabrikom jer su svi imali iskren pristup i želju da urade najbolje.
“Veliko mi je zadovoljstvo biti dio familije BH Telecoma i Samsunga. Već šest godina radim na novom projektu. Pjesme su spremne. Mi spremamo jedan veliki projekat zajedno kako bi bili most do proljeća i dostavili nadu, utjehu i lijepu pjesmu za sve nas“, izjavio je Dino Merlin.
Generalni direktor BH Telecoma, Sedin Kahriman, je rekao da je sretan zbog saradnje i partnerstva tri velika brenda, BH Telecoma, Samsunga i Dine Merlina.
“Saradnjom sa našom zvijezdom Dinom Merlinom, mi našim korisnicima pripremamo brojna iznenađenja. Uradili smo poseban promotivni spot, a najavljujemo i jedno posebno iznenađenje koje uskoro očekuje sve korisnike usluge Moja TV“, rekao je Kahriman.
Zadovoljstvo saradnjom najboljih sa najboljim iskazao je i Esmer Ćosić, Key Account Manager Samsunga, te dodao kako se nada da će zajedno ispričati uspješnu priču i ostvariti uspješan projekat koji će biti dobro prihvaćen kod korisnika.

Novi spot BH Telecoma za uslugu Moja TV u kojem se Dino pojavljuje zajedno sa Zenitom Đozićem-Zenom možete vidjeti ovdje: