Hell proširuje svoju porodicu ledene kafe sa dvije nove vrste

0
812
HELL - Potpuno nove ledene kafe

Hell proširuje svoju porodicu ledene kafe sa dvije nove vrste. Hell ledena kafa, kojaveć bilježi rast u prodaji u četiri evropske zemlje, s ponosom predstavlja novi proizvod bez laktoze, Energy Coffee Kokos, u kojem mogu uživati i korisnici koji su osjetljivi/intolerantni na laktozu, dok je novi Double Espresso idealan za one koji vole intenzivan ukus kafe.
Kafa, koja dolazi u aluminijumskim limenkama od 250 ml, je bez konzervansa i izrađena je od vrhunskih sastojaka koji pružaju visokokvalitetno iskustvo pijenja kafe i to u praktičnom i ekološki prihvatljivom pakovanju.
Hell Energy je na tržištu BiH predstavio liniju proizvoda Energy Coffee sa tri nova ukusa u ljeto 2020. godine. Izvrsna kvaliteta, pravo mlijeko i ekstrakti kafe, kao i harmonija okusa, brzo su postali popularni među potrošačima u Evropi, ali također i u Bosni i Hercegovini.
Na osnovu ovog velikog uspjeha, kao i povratnih informacija potrošača, kompanija je osjetila pravi momenat da liniju proizvoda proširi sa dva nova ’člana porodice’.
”Kako se osjetljivost/intolerancija na laktozu kod gađana povećava, jedan od naših novih proizvoda razvijen je posebno vodeći računa o toj populaciji, te je Energy Coffee Kokos napravljen od mlijeka bez laktoze i aromatiziran sa daškom kokosa. Naš drugi novi dodatak, Energy Coffee Double Espresso namijenjen je onima koji uživaju u bogatijim, jačim okusima kafe”, rekao je Krisztián Schmidt, kreativni direktor marketinga u kompaniji Hell.
Novi napici ledene kafe, baš kao i prethodni napici brenda, izrađeni su od pravih ekstrakata kafe Arabica i Robusta i bez konzervansa i sadrže 40 mg / 100 ml kofeina.
Hell je prisutan s linijom proizvoda Energy Coffee kako u BiH, tako i u 20 drugih zemalja među kojima su i Grčka, Hrvatska, te Velika Britanija.