Inovativni televizori koji svakom interijeru daju novu, umjetničku dimenziju

0
4164
Model The Frame dizajniran je tako da izgleda baš poput okvira za slike

Bilo da smo ljubitelji retro stila ili savremene mode, naš dom možemo učiniti savršeno prijatnim baš onako kako maštamo. Najnoviji trendovi teže spajanju klasičnog i modernog dizajna. Ono što je zajedničko u oba principa je važna uloga zidova koji su postali umjetnička paleta na koju stavljate slike, fotografije i razna djela u različitim oblicima i okvirima.
Danas highlight besprijekorno dekorisanog zida može biti i televizor. Tako je The Frame iz nove Samsung lifestyle linije televizora izvrstan primjer umjetničkog djela i najinovativnije tehnologije u jednom uređaju, koji prateći modernu estetiku savršeno nadopunjuje svaki interijer.
Model The Frame namijenjen je prije svega zaljubljenicima u umjetnost, sa izraženim osjećajem za estetiku. Dizajniran je tako da izgleda baš poput okvira za slike. Ovaj uređaj na taj način pretvara svaki dom u galeriju, zahvaljujući elegantnom dizajnu, okviru u boji po izboru, kao i specijalnom režimu koji omogućuje prikazivanje više od 1.200 vrhunskih umjetničkih djela iz jedinstvene Samsung Art Store prodavnice kada je televizor isključen.
Korisnici mogu uživati i u sopstvenim fotografijama, kao što su porodični portreti velikog formata, budući da se slike sa telefona ili USB Flash Drive-a veoma lako prebacuju na The Frame televizor.
Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame posjeduje samo jednu tanku, neprimjetnu vezu koja istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja. Dolazi u crnoj, bijeloj i bež boji i savršeno se uklapa u svaki interijer, bilo da je uključen ili isključen.

Odvojivo, samostojeće postolje TV-u omogućava mobilnost i prilagodbu svakom prostoru

Ipak, nije baš svakom televizoru mjesto na zidu. Sa druge strane, komad namještaja na kojem držimo televizor često nam nepotrebno zauzima dosta prostora, ali šta ako televizor može sam za sebe da zadovolji i estetsku funkciju?
Odličan primjer za to sigurno je elegantni Samsung The Serif koji svojim progresivnijim dizajnom u interijer unosi dašak umjetnosti i moderne tehnologije, koji se uklapa u svaki tip dizajna. Odvojivo, samostojeće postolje ovom televizoru omogućava potpunu mobilnost i prilagodbu svakom prostoru, a osim što oslobađa prostor, istovremeno ga i obogaćuje svojom profinjenošću.
Da se ovaj televizor ističe estetikom, potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedno od najprestižnijih priznanja u ovoj oblasti na međunarodnom nivou.
S obzirom na to da nove okolnosti podrazumijevaju i mogućnost rada od kuće, sve više ljudi razmatra i uređivanje posebnog radnog prostora u svom domu. Konvencionalnost apsolutno nije obavezna i ako u svoj kućni ured ne primate poslovne partnere, možete slobodno komfor staviti na prvo mjesto. Na taj način vaš radni prostor postaje multifunkcionalan i pretvara se u prostor za zabavu u onom trenutku kada završite s poslom.
Međutim, ako vaši partneri ipak dolaze u vaš kućni ured, zadivite ih sofisticiranim spojem dizajna i tehnologije novim Samsung The Sero televizorom koji će u vaš ured unijeti najsavremenije mogućnosti poslovanja, ali i zabave.
The Sero vam omogućava da svaki sadržaj vidite iz najboljeg ugla svojom opcijom okretanja u okomiti položaj. Osim što pruža savršeno dijeljenje svih digitalnih sadržaja poput raznih prezentacija, dokumenata ili aplikacija, također, predstavlja izvrsno vizuelno rješenje za moderan poslovni prostor.