NLB Banka Sarajevo i eComm asocijacija: Besplatni E-commerce webinari

0
98
NLB Banka Sarajevo je sa Asocijacijom za internet trgovinu 'eComm' kreirala seriju webinara

Ukoliko želite biti tamo gdje su vaši klijenti, ponudite svoje proizvode na internetu, pokrenite vlastitu internet prodavnicu. Na taj način vaši će proizvodi i usluge biti dostupni još većem broju potencijalnih kupaca.
NLB Banka Sarajevo je u suradnji sa Asocijacijom za internet trgovinu ‘eComm’ u Bosni i Hercegovini kreirala seriju webinara s ciljem unaprijeđenja E-commerce industrije u BiH. Serija E-commerce webinara je potpuno besplatna online edukacija koje je dostupna kompanijama, studentima i svim pojedincima koji se zanimaju za ovu oblast.

Webinari će se realizovati putem Zoom platforme svaki četvrtak u 17,30 sati u trajanju od jednog sata, a obrađivati će teme:
1. Fundamenti eComm biznisa – 8.12.
2. Kako kreirati uspješan webshop? – 15.12.
3. Kako uspješno prodavati na OLX-u? – 22.12.
4. Digitalni marketing kao osnova uspješne e-trgovine – 5.1.
5. Zašto je bitno brendirati webshop? I kako to uraditi… – 12.1.
6. Pravna pozadina vaše online trgovine – 19.1.
7. Moderna marketing transformacija kroz prizmu E-commerce poduzeća: Kako i zašto prikupljati podatke?) – 26.1.

Cilj edukacija je obuhvatiti što veći spektar tema tako da početnici i iskusne kompanije pronađu korisne informacije i znanje.
Za učešće se možete registrovati putem linka: https://forms.gle/wy37SLuhHRJoTNKy9
Podsjećamo da je NLB Banka Sarajevo u suradnji sa partnerima početkom godine organizovala i projekat pod nazivom ‘NLB E-commerce – Poboljšaj svoje poslovanje’ kroz koji je podržala deset kompanija na putu ka digitalizaciji poslovanja i dobijanja većeg tržišnog potencijala i prodaje, kroz besplatnu implementaciju novog ili integraciju postojećeg webshopa u E-commerce rješenje, marketinšku podršku i savjetovanje.