Novo radno vrijeme poslovnica Sparkasse Bank

0
2694
Klijentima Sparkasse Bank je na usluzi široku mrežu bankomata i multifunkcionalnih uređaja

Sparkasse Bank obavještava svoje klijente da su, shodno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, prilagodili režim rada poslovne mreže tako da njihove poslovnice rade skraćeno do 15 sati.
Takođe, iz Sparkasse Bank navode da se od danas (25. mart) privremeno zatvaraju poslovnice na adresama: Zenica – Aska Borića br. 23, Novo Sarajevo – Malta br.29 i Bihać – V Korpusa br. 1.
“Sve prilagodbe rada naših poslovnica poduzimamo u cilju zaštite zdravlja naših klijenata i uposlenika, i to nam je osnovni prioritet. Istovremeno, svjesni smo važnosti naših usluga za ekonomski sistem i naše građane, te ulažemo sve napore da osiguramo nastavak pružanja usluga našim klijentima na najbolji mogući način. U narednom periodu su moguće dodatne izmjene u radu naših poslovnica, o čemu ćemo klijente informisati putem oficijelne web stranice”, saopćeno je iz Sparkasse Bank.
Klijentima je, navode iz Banke, na usluzi široku mrežu bankomata i multifunkcionalnih uređaja (možete ih vidjeti ovdje).
“Plaćajte karticama umjesto gotovim novcem, obavljajte transakcije putem internet i mobilnog bankarstva ako je to moguće”, kažu iz Sparkasse Bank navodeći da je klijentima za sva pitanja dostupna njihova Info linija (033/280-300), u periodu od 8,30 do 15 sati.
Sparkasse Bank je saopćila i da je u želji da Sparkasse elektronske servise učine još pristupačnijim, fizička lica, korisnici njihove mBanking ili netBanking usluge bit će oslobođena naknada po transakcijama do kraja aprila ove godine.