Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020: Liderstvo u doba krize jača potencijale

0
447
Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020. završen je panel diskusijom o razvoju dualnog obrazovanja

Kriza je uvijek prilika za prilagodljive, inovativne i promjenama orijentisane biznise ali i druge organizacije, pa i institucije da ojačaju i pronađu nove načine pametnog poslovanja ali i saradnje sa zajednicom, na korist svih – ključna je poruka 6. Poslovnog foruma menadžera Bijeljina 2020. Događaj posvećen liderstvu u doba krize, pod sloganom ReThink & ReStart je tokom jučerašnjeg dana, uz poštovanje svih epidemioloških mjera, i fizičko prisustvo manje od 50 ljudi, ali sa više od 10.000 dosegnutih pregleda prenosa koji je emitovan tokom oba dana, održan u Bijeljini.
Grad Bijeljina je treći put domaćin događaja, a ove godine, umjesto novih (mega)trendova iz oblasti savremenog poslovanja, organizatori su odlučili predavanja i panel diskuje posvetiti osnovnim lekcijama biznisa, restrukturisanju organizacija za i zbog ‘nove normalnosti’, izazovima za privredu u doba korone, porodičnim firmama te perspektivama razvoja dualnog obrazovanja i studija kratkih ciklusa.
Drugi dan Poslovnog foruma menadžera Bijeljina 2020. počeo je predavanjem o generatorima novog zapošljavanja i stubovima ekonomije domaće privrede – porodičnim firmama. Sa akcentom na potencijale bijeljinskog kraja, autor projekta Porodične firme Dragan Močević govorio je o najvećim izazovima ali i rješenjima i mogućnostima za njihovo prevazilaženje. Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020. završen je panel diskusijom o razvoju dualnog obrazovanja i studija kratkih ciklusa.