Kraš i Nelt Grupa surađuju na području distribucije

0
549
Kraš i Nelt grupacije uspostavile saradnju na polju distribucije u regionu

Kraš i Nelt grupacije, regionalni lideri u svojim oblastima poslovanja, uspostavile su saradnju na polju distribucije, pokazujući spremnost da odgovore na sve veće zahtjeve tržišta i potrošača. Saradnja osigurava značajan rast dostupnosti Kraš asortimana na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Albanije, te predstavlja širenje Neltovog distributivnog portfolija.
“Veoma nam je drago da u ovu saradnju ulazimo u godini u kojoj obilježavamo 110 godina postojanja Kraš Grupe. Vjerujemo da ćemo kroz saradnju s Nelt Grupom, renomiranim distributerom na tržištima BiH, Srbije, Crne Gore i Albanije, napraviti dodatan iskorak u poslovanju na zadovoljstvo svih potrošača”, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraš prehrambene industrije.
“Kraš je poznat po kvalitetu i predstavlja vodeću kompaniju u svom području u regionu, a ugovor doživljavamo kao prirodnu saradnju dva uspješna sistema. Nelt teži konstantnom razvijanju i poboljšanju usluga distribucije i logistike, i spremni smo za izazov kreiranja dodatne vrijednosti za novog principala kroz dostupnost proizvoda u prodajnim objektima širom regije”, izjavio je Miloš Jelić, CEO Nelt Grupe.
Stvaranjem kvalitetnih i prepoznatljivih proizvoda i ukusa koji spajaju generacije, Kraš je najveća konditorska industrija u jugoistočnoj Evropi sa pet fabrika i oko 2.400 zaposlenih.
Nelt Grupa je distributivno-logistički poslovni sistem koji povezuje 4.000 zaposlenih u 14 kompanija na 11 tržišta u Evropi i Africi.