Samsung nudi olakšice za popravke na telefonima kojima je istekla garancija

0
1104
Korisnici će zamjenu ekrana na flegšip uređajima plaćati 40 do 60 KM manje

Kompanija Samsung najavila je da će korisnici flegšip uređaja u Bosni i Hercegovini moći da povoljnije zamijene ekran, ako je potreban vangarantni popravak. Cilj je da se korisnicima omogući rješavanje najčešćih problema i pomogne im se oko popravki, sa popustom od 40 do 60 KM. Tačnije, promocija uključuje subvencioniran popravak fizičkog oštećenja ekrana unutar garantnog roka od dvije godine, kao i bilo kakav defekt ekrana nakon isteka garantnog roka.
“Želimo da naši kupci budu sigurni i oslone se na našu podršku, čak i u slučajevima kada nehotice slome svoj telefon. Ovakvim konkurentnim cijenama trudimo se da im pružimo najbolju moguću podršku, čineći ih sigurnim, jer će sa sigurnošću znati da dobijaju naše ovlaštene dijelove, ali i da će njihovi uređaji funkcionisati kao potpuno novi”, rekao je Min Ho Bae, voditelj Odjela službe za korisnike za regionalni ured Samsunga.
Cijene sa (posebnim) popustom za popravke telefona čija je garancija istekla, odnose se na Galaxy S7 edge, Galaxy S8 i S8+, Galaxy Note8 i Galaxy S9 i S9+ uređaje. Usluga i popust za navedene uređaje biće mogući kod 12 regionalnih ovlaštenih partnera kompanije Samsung. U Bosni i Hercegovini je usluga dostupna od 1. jula do 31. decembra, kod partnera Roaming Electronics, Kimtec i Agramservis.
Za više informacija posjetite http://bit.ly/ZaslonVanJamstva ili pozovite korisnički servis na broj +387 55 233 999.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here