Wizz Air pokreće Wizz takmičenje za mlade za 2019.

0
517
Studenti se pozivaju da se takmiče i da osvoje neograničen broj putovanja Wizz Airom u trajanju od godinu dana

Wizz Air, jedna od aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, danas pokreće godišnje takmičenje za studente – WIZZ takmičenje za mlade. Ovo međunarodno takmičenje poziva student da pokažu svoje poslovne sposobnosti, kritičko razmišljanje i vještinerješavanja problema tako što će odgovoriti na poslovni izazov iz realnog života koji će postaviti Wizz Airov liderski tim.
U okviru ovogodišnjeg takmičenja studenati će predstaviti kreativnu, inovativnu i jedinstvenu ideju koja se može integrisati u Wizz Airovu strategiju održivosti i tako pomoći da WIZZi dalje bude aviokompanija sa najvišim ekološkim standardima u Evropi.
Studentski timovi treba da se prijave na www.wizzyouthchallenge.com do 1. septembra 2019, nakon čega će preko ove web stranice primiti detalje o takmičarskom procesu. Kandidati u užem izboru za finale će biti pozvani da predstave svoju ideju najvišemmenadžerskom timu Wizz Aira u Budimpešti, 14. i 15. oktobra 2019. godine.
Pobjednici će osvojiti besplatna putovanja širom Wizz Airove velike mreže od preko 650 linija do 147 destinacija tokom cijele godine, a njihova ideja će biti sprovedena u poslovnoj praksi kompanije. Drugoplasirani i trećeplasirani timovi će osvojiti povratnu kartu do WIZZ destinacije po svom izboru.