Verdantix: Schneider Electric je svjetski lider za IoT platforme za pametne zgrade

0
564
Schneider Electric je prepoznat po vodećim IoT rješenjima za održivost i poticanje pametnih zgrada

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, prepoznat je kao lider u Verdantixovom najnovijem izvještaju Green Quadrant: IoT Platforms for Smart Buildings 2022.
Budući da zgrade proizvode 40% globalne godišnje emisije stakleničkih plinova, Schneider Electric tu prepoznaje značajne mogućnosti za povećanje održivosti, i potencijalni utjecaj na borbu protiv klimatskih promjena. Jedno od rješenja je The EcoStruxure™ Building, otvorena je inovacijska platforma, koja izvrsno služi najprogresivnijim tvrtkama u njihovim ambicioznim ciljevima ka održivosti, pružajući punu širinu rješenja za održive zgrade.
“Počašćeni smo što nas je Verdantix proglasio liderom Zelenog kvadranta. EcoStruxure Building Advisor pomaže kupcima širom svijeta u modernizaciji zgrada i njihovoj pripremi za budućnost, ostvarivanju strateških ciljeva dekarbonizacije zgrada, dobrobiti stanara, učinkovitom poslovanju i poboljšanoj otpornosti“, rekao je Manish Kumar, viši potpredsjednik digitalnog zgradarstva kompanije Schneider Electric.
Koristeći svoju metodologiju Zelenog kvadranta, Verdantix je procijenio IoT ponudu kompanije Schneider Electric koja se koristi u približno 250.000 zgrada na više od 10.000 kupaca. Verdantix je kroz analizu utvrdio četiri ključne prednosti u ponudi Schneider Electric EcoStruxure Building rješenja, uključujući: Sveobuhvatno upravljanje energijom; Izvještavanje o održivosti i ugljiku; Prediktivno održavanje imovine i Upravljanje maloprodajnim portfeljem.