Bauhaus i Schneider Electric dogovorili suradnju na hrvatskom tržištu

0
477
Proizvodi Schneider Electrica od sada će biti dostupni u prodajnim centrima Bauahusa

Schneider Electric, globalni predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji dogovorio je suradnju s trgovačkim lancem Bauhaus, u čijim prodajnim centrima na hrvatskom tržištu se mogu pronaći proizvodi Schneider Electrica.
“Dosadašnja suradnja s firmom Schneider Electricom je iznimno dobra i uspješna te smo uz njihov asortiman proširili ponudu u Bauhaus prodajnim centrima. Za početak smo implementirali Schneider Electricov asortiman u tri prodajna centra u Hrvatskoj (Split, Zadar i Zagreb-Buzin). U dogledno vrijeme planiramo proširiti asortiman i na ostale prodajne centre. Naši kupci žele kvalitetnu te ujedno i dizajnersku ponudu, a to im sve Schneider Electric asortiman i pruža”, izjavila je Maja Gergi, asistent nabave pri Bauhaus-Zagreb.
U asortimanu Schneider Electrica najviše se ističe elegantno dizajnirani program sklopki i utičnica Asfora, koji uz jednostavni dizajn i razne boje nudi široku lepezu mehanizama najrazličitijih funkcija koju karakterizira pouzdanost, estetika te povezivost. Proizvodi kompanije Schneider Electric kao što su detektor pokreta ili detektor prisutnosti, štede energiju na mjestima gdje osvjetljenje nije non-stop neophodno.
“Današnji kupci imaju svoje zahtjeve i sretni smo što im se na ovaj način približavamo jer želimo udovoljiti njihovim željama za što ljepše uređenje interijera. Pored dizajna, naši proizvodi pružaju vrhunska tehnološka rješenja sa svojim mogućnostima umrežavanja, jednostavnosti ugradnje, centraliziranog upravljanja mobilnim aplikacijama i slično”, izjavila je Margareta Heder, direktorica marketinga u Schneider Electricu.
Dosadašnja suradnja Schneider Electrica i Bauhausa je prošla izuzetno pozitivno, budući da je to partnerstvo osiguralno kontinuitet isporuke za vrijeme Covid-19, a s druge strane hrvatske poslovnice Bauhausa su dobile izrazito kvalitetnog globalnog proizvođača.