Deseto izdanje NetWork konferencije od 26. do 28. oktobra u Neumu

0
442
Ove godine NetWork konferencija slavi deseto izdanje

Nakon dvije godine pauze NetWork konferencija se ponovo vraća u Neum. Od 26. do 28. 10. 2022. godine Grand Hotel Neum će biti centar dešavanja najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, NetWork 10 konferencije.
Najbolji IT stručnjaci, predavači, osnivači IT kompanija, direktori, investitori i sponzori iz BiH ali i regije stižu na ovaj jubilarni događaj.
NetWork 10 konferencija pruža jedinstvenu priliku da IT profesionalci, ljudi iz drugih sfera, ali i studenti slušaju predavanja najeminentnijih domaćih i stranih predavača i da se informišu o posljednjim svjetskim IT trendovima.
Na desetom izdanju NetWorka govorit će se o aktuelnim i korisnim temama, kao što su: Cloud Technology, AI, ML, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation, Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Productivity & Hybrid Work Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics.
Do 9.10.2022. godine u prodaji su regularne ulaznice, tako da svoje mjesto na NetWork 10 konferenciji možete osigurati već sada. Za studente važi posebna cijena kotizacije, koja iznosi 200 KM (+PDV). Za kupljenih pet i više kotizacija, odobrava se popust u iznosu od 5%, dok se za kupljenih 10 i više kotizacija, odobrava popust od 10%.
Sve informacije o NetWork 10 konferenciji možete dobiti putem web stranice, ali i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.