Dodatnih 10% popusta na on-line kupovine kreditnim karticama Sparkasse Bank

0
620
Dodatnih 10% popusta pri kupovini kreditnim karticama Sparkasse Bank na www.ekupi.ba

Korisnici Sparkasse Mastercard Shop&Fun i Mastercard Revolving kartica u periodu od 13.10. – 16.10.2020. godine biće u mogućnosti ostvariti dodatni popust od 10% na sve Beko artikle dostupne na internet trgovini www.ekupi.ba.
Sparkasse bank i www.ekupi.ba vlasnicima Shop&Fun i revolving kreditnih kartica omogućili su 72 sata popusta na sve Beko aparate. U periodu od 13.10.-16.10.2020. godine svi Beko aparati koji su dostupni na internet trgovini www.ekupi.ba sniženi su do 25%, a korisnici Sparkasse Mastercard Shop&Fun i Mastercard Revolving kartica ostvaruju dodatnih 10% popusta.
Ovakvim akcijama Sparkasse bank želi svojim korisnicima kartica ponuditi još jedan dodatni benefit, a prilikom online kupovine omogućeno je sigurno plaćanje, te širok asortiman proizvoda uz popuste koje klijenti Banke mogu ostvariti pri kupovini.
Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pružaju maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, a u zavisnosti od vrste kartice način otplate se razlikuje. Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to do maksimalno do 36 rata, a u slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.