Doživite iskustvo nove Samsung Galaxy Z serije

U Bosni i Hercegovini ćete ove nove uređaje moći uživo isprobati u Sarajevo City Centru od 26. do 28. avgusta

0
392
Najavu novog Galaxy iskustva Samsung proslavlja na popularnim mjestima u svijetu, uključujući Times Square

Kompanija Samsung je 10. avgusta predstavila najnoviju seriju inovativnih Galaxy uređaja, uključujući pametne telefone Galaxy Z Fold4, Z Flip4, seriju Watch5 i Buds2 Pro, u svom prepoznatljivom Unpacked formatu. U narednom periodu će predstaviti potpuno novo Samsung Galaxy iskustvo tako što će korisnicima i obožavaocima omogućiti neposredan pristup novim uređajima.
Ovu najavu Samsung je dodatno proslavio na najpopularnijim javnim mjestima širom svijeta, uključujući Times Square, u saradnji sa svjetski poznatom pop grupom BTS i premijerom digitalnog filma u kojem se nalazi i pjesma grupe BTS pod nazivom ‘Yet To Come’ i predstavljanjem nove verzije ‘Over the Horizon 2022’ umjetnika pod nazivom SUGA iz grupe BTS.

U Bosni i Hercegovini ćete ove nove uređaje moći uživo isprobati u Sarajevo City Centru od 26. do 28. avgusta u periodu od 12 do 22 sata.
U posebnom promotivnom periodu za prednarudžbu pametnih telefona su omogućeni benefiti u vidu popusta na kupovinu uređaja u iznosu od 400 KM za Galaxy Z Fold i 300 KM za Galaxy Z Flip4 te i dodatna mogućnost otkupa starog telefona. Također, korisnici ostvaruju pravo na zaštitu ekrana (zaštita unutrašnjeg ekrana uređaja koje pokriva jednu štetu nastalu unutar godinu dana od kupovine uređaja uz učešće u šteti).