Galaxy S24 serija i Galaxy Fit3: Vaš ključ do aktivnog načina života

0
2673
Galaxy Fit3 omogućava praćenje određenih zdravstvenih parametara i dostizanje fitnes ciljeva sa stilom

Na putu ka zdravijem i ispunjenijem životu, podrška i motivacija su ključni. Zato ako tražite savršenog saputnika na vašem fitnes putovanju, imamo rješenje! Kompanija Samsung, vodeći računa o potrebama korisnika, lansirala je Galaxy Fit3 – uređaj koji s punim pravom možemo nazvati idealnim pratiocem na putu ka zdravim životnim navikama.
Kroz spoj elegantnog dizajna i visokih performansi, Galaxy Fit3 omogućava praćenje određenih zdravstvenih parametara i dostizanje fitnes ciljeva sa stilom.
U pitanju je uređaj koji može da prati obrazac sna, detektuje hrkanje i prati nivo kisika u krvi kako bi korisnicima prikazao bolji uvid u njihovo opšte stanje. Na osnovu individualnih obrazaca sna, ovaj pametni sat nudi i personalizovanu funkciju Sleep Coaching sa konkretnim uvidima koji pomaže da bolje razumijemo svoj san i na osnovu toga uvedemo pozitivne promjene.

Galaxyu uređaj može da prati obrazac sna, detektuje hrkanje i prati nivo kisika u krvi

Također korisnici mogu da isprate više od 100 vrsta vježbi u bilo kom trenutku, na bilo kom mjestu i lako provjeravaju podatke o vježbanju, što ih podstiče da ostanu motivisani u ostvarivanju svojih ciljeva. Galaxy Fit3 ima 5ATM rejting i IP68 certifikat za otpornost na vodu i prašinu, što znači da možete da uživate i u aktivnostima na otvorenom.
Ovaj pametni sat nudi i dodatnu sigurnost sa novim funkcijama kao što su detekcija pada i hitni SOS pozivi. U slučaju neočekivanog pada, Fit3 vam omogućava da brzo pozovete pomoć, dok SOS signal možete poslati sa samo pet pritisaka tastera u slučaju hitne situacije.

Savršeno se uklapa u svaki stil

Galaxy Fit3 ima kućište od aluminija i 1,6-inčni ekran koji je za 45% širi od prethodnog modela i korisnicima nudi lakši pregled ključnih informacija. Također je lagan, tanak i udoban za nošenje, a samim tim i idealan za svakodnevnu upotrebu. Galaxy Fit3 možete lako da uklopite u svoj način života zahvaljujući dugom trajanju baterije čak i do 13 dana.

Galaxy S24 serija je u potpunosti kompatibilna sa Galaxy ekosistemom

Osim toga, imate i mogućnost personalizacije svog pratioca tako što ćete mu dati moderniji izgled izborom nekog od 100 unaprijed postavljenih prijedloga prikaza informacija ili podešavanjem sopstvenih fotografija kao pozadine.
Osim toga moguće je jednostavno kombinovanje i uklapanje narukvice tako da pratite modnu i dnevnu rutinu jednim klikom na taster.

Integracija u Galaxy Ekosistem

Galaxy S24 serija je u potpunosti kompatibilna sa Galaxy ekosistemom, što korisnicima pruža integrisano iskustvo na svim Galaxy uređajima. Povežite svoj Galaxy uređaj sa Galaxy Fit3 za praćenje vaše fizičke kondicije. Ova integracija donosi revolucionarno iskustvo u postizanju i održavanju vaših fitnes ciljeva, olakšavajući vam putovanje ka zdravijem načinu života.
Samsung Galaxy S24 serija ne nudi samo stil i elegantan dizajn uz svoju funkcionalnost, već postaje i vaš omiljeni saputnik na poslovnim putovanjima, ali i odmorima. S oklopom od titanija i staklenom poleđinom, ovi uređaji su otpirni na ogrebotine, vodu i prašinu te dodatno ojačani Corning Gorilla Glass zaštitom.

Pored zaštite od trajnosti i vremena, ovi uređaji su zaštićeni i Samsung Knox sistemom koji čuva ključne informacije, štiti vas i otkriva prijetnje u stvarnom vremenu. Vi birate koliko svojih podataka otkrivate putem podešavanja ili onemogućavanja funkcije online obrade podataka za AI. Samsung Cloud vam omogućava i da se povežete s drugim uređajima, dok ostajete sinhronizovani i sigurni. Samsung garantovano čuva sve vaše tajne.

Zajedno, Galaxy S24 serija i Galaxy Fit3 postavljaju novi standard u podršci vašem aktivnom načinu života. Njihova integracija pruža ne samo izvanredno iskustvo u praćenju zdravlja i fitnesa, već i inspiraciju za postizanje vaših najambicioznijih ciljeva. Uz elegantan dizajn, vrhunske performanse i napredne funkcije, ovi uređaji postaju vaši vjerni saputnici na putu ka boljem, zdravijem i ispunjenijem životu. Uz Galaxy S24 seriju i Galaxy Fit3, svaki korak ka aktivnijem načinu života postaje pravo zadovoljstvo.
Novim ažuriranjem operativnog sistema One UI 6.1, mobilna vještačka inteligencija bit će dostupna na serijama Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 i Tab S92. Ovo ažuriranje podiže standard mobilnog AI iskustva kroz hibridni pristup koji objedinjuje vještačku inteligenciju na uređaju.
Više informacija pronađite na https://www.samsung.com/ba/

(Izvor: PR Samsung)