Grand kafa i Mercator nagrađuju vjernost: Osvojite Delimano mikser ili citrusetu

0
1049
Akcija traje od 01.10. do 30.11.2020. godine, odnosno do isteka zaliha poklona

Grand kafa je u saradnji sa Mercator BH odlučila ponovo nagraditi vjernost svojih potrošača. Naime, ljubitelji Grand kafe koji svoj omiljeni napitak kupe u Mercator prodavnicama, imaju priliku osvojiti izuzetno vrijedne poklone, a riječ je o Delimano mikseru i Delimano citruseti. Pokloni će biti dodijeljeni onima koji po svoju Grand Gold ili Grand Aroma kafu dođu u jednu od prodavnica Mercatora, na području cijele Bosne i Hercegovine, u periodu od 01.10. do 30.11.2020. godine, odnosno do isteka zaliha poklona.
Delimano mikser možete dobiti ukoliko kupite kafu Grand Aroma ili Grand Gold u ukupnoj količini od 2,5 kilograma (pakovanja od 100, 200 ili 500 grama), a nagradu možete preuzeti uz priloženi fiskalni račun ili račune, na kojima ste u totalu skupili 2,5 kg kafe. Uz Delimano ručni mikser dobijate i par mutilica od nehrđajućeg čelika, koje osiguravaju dugotrajnost proizvoda.
Ukoliko kupite kafu Grand Aroma ili Grand Gold u ukupnoj količini od 3 kilograma (pakovanja od 100, 200 ili 500 grama), na poklon ćete dobiti Delimano citrusetu, koju takođe možete preuzeti uz fiskalne račune kao potvrdu kupovine. Delimano citruseta je električni sokovnik sa jednostavnom opcijom korištenja. Vrlo jednostavno možete pripremiti svježi sok za cijelu porodicu bez ikakvog napora.
Odlična je ovo prilika da svoj omiljeni napitak kupite u vama najdražem lancu trgovina, a da uz to još budete i nagrađeni. Stoga, požurite u nabavku kafe Grand Aroma ili Grand Gold, jer količine poklona su ograničene, a vjerujemo da bi poklon, koji su Grand kafa i Mercator za vas pripremili, dobro došao vašem domaćinstvu.
U akciji učestvuju samo računi sa kupljenom kafom u periodu trajanja akcije. Jedan kupac u toku trajanja akcije može dobiti samo jedan poklon, a nagradu može preuzeti u bilo kojoj Mercator trgovini.