Grand kafa predstavila svoje učešće na SFF-u

0
634
Grand kafa predstavila svoje učešće na SFF-u uz doručak sa mladim talentima i predstavnicima medija

Kao ponosni sponzor Sarajevo Film Festivala već drugu godinu za redom, Grand kafa je danas na Festivalskom trgu održala doručak i druženje sa mladim talentima i predstavnicima medija.
Prisutnima se obratila Lejla Dautović Čaić, direktorica marketinga Strateškog poslovnog područja Kafa Atlantic Grupe, te im predstavila učešće Grand kafe na ovogodišnjem SFF-u.
“Sa nama je danas više od sto mladih talentovanih ljudi koji su došli iz svih dijelova svijeta. I ove smo godine za sve naše vjerne potrošače, ali i sve posjetioce pripremili neke zanimljive aktivnosti i dešavanja. Za početak, budući da je Atlantic grupa i Grand kafa sponzor večerašnje projekcije filma u kinu Metalac, za sve posjetioce smo pripremili zanimljivu aktivaciju. U pitanju je slikanje kroz posebno kreiran okvir koji će biti postavljen na stolicama u kinu, a svi oni koji objave fotografiju sa # će biti dodatno nagrađeni na izlazu. Također, i ove godine pod istom porukom #SviSmoMiIzIstogFilma, Atlantic grupa i SFF omogućit će da svi oni koji na svojim društvenim mrežama objave fotografiju sa simbolom srca, postanu dio mozaika ‘Najveće Srce u Sarajevu’, koji će svečano biti otkriven sutra u Sarajevu. Osim toga, i svih narednih dana tokom trajanja festivala, Grand kafa će se družiti sa potrošačima koji će moći odmoriti i uživati u šoljici omiljene kafe, a naravno nagrađivat ćemo ih i poklonima“, izjavila je Lejla Dautović Čaić.
Gosti su imali priliku čuti i da je Grand kafa zapravo domaći brend koji je prži, melje i pakuje u proizvodnom pogonu u Glavičicama kod Bijeljine, kao i da odnedavno njena pakovanja krasi markica ‘Kupujmo domaće’.