Harley Davidson planira proizvoditi i električne bicikle

0
1170
Harley Davidson planira i proizvodnju električnih bicikala

Sukladno ranijim najavama o sve većim investicijama u razvoj i proizvodnju električnih motocikala, u američkom Harley Davidsonu ovih su dana objavili oglase za još nekolicinu radnih mjesta koja se tiču ove grane proizvodnje. Unutar projekta LiveWire nastali su već i neki prototipi električnih motocikala, a sada se čini kako se tim širi i da im razvoj platforme za električnu vožnju na dva točka dobro napreduje.
Osim što planiraju u narednim godinama na tržište izaći s prvim električnim motociklom pod markom Harley Davidson, u ovoj kompaniji nadaju se i da će kupcima moći ponuditi i nešto širi asortiman električnih vozila – koja će varirati veličinom, snagom, te cijenom.
Time planiraju svoju marku ‘modernizirati’ i privući mlađe i modernije kupce. Tako bi 2019. godine u prodaju trebao stići prvi električni motocikl, a tokom 2021. i 2022. godine još najmanje dva manja i jeftinija modela.

Harley Davidson trebao bi u budućnosti imati cijelu liniju električnih motocikala

Portal Electrek piše i o planovima za proizvodnju Harley Davidson gradskih skutera, pa čak i električnih bicikala, prenosi Bug.hr. Na razvoj cijele ove game vozila u kompaniji planiraju potrošiti oko 150-180 miliona dolara do 2022. godine. O snazi, dometu, i ostalim karakteristikama ostalih budućih električnih dvokotača iz Harley Davdisona za sada šute.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here