Hifa Petrol pojačala mjere predostrožnosti

0
719
Dezinfekcija Hifa Petrol pumpi uključuje između ostalog i radne površine i pištolje za točenje goriva

Naftna kompanija Hifa Petrol je zbog novonastale situacije u vezi sa koronavirusom pojačala mjere predostrožnosti, a sa ciljem zaštite svojih uposlenika i kupaca u skladu sa uputama i odredbama nadležnih stručnih institucija.
“Redovno vršimo dezinfekciju svih naših maloprodajnih objekata uključujući POS terminale, radne površine, aparate za kafu te pištolje za točenje goriva. Obzirom da su nam sigurnost i zdravlje na prvom mjestu, svi naši uposlenici koriste zaštitne maske i rukavice, a na svim našim prodajnim mjestima postavili smo dispenzere za dezinfekciju kako bi naši kupci prije i poslije kupovine mogli izvršiti dezinfekciju ruku. Također, označili smo i diskrecione zone kako bi se kupcima omogućila socijalna distanca tekako bi preventivno djelovali u cilju zaštite sebe i okoline. Radno vrijeme svih naših benzinskih pumpi usklađeno je sa odredbama Kriznih štabova nadležnih za odgovarajuće regije. Uz preporuke nadležnih organa, svi kafići na našim benzinskim pumpama su zatvoreni”, istakli su iz kompanije Hifa Petrol.
Kako bi kupcima olakšali snabdijevanje životnim namirnicama Hifa Petrol obezbijedila je širok izbor osnovnih životnih namirnica po povoljnim cijenama na svim svojim prodajnim mjestima.