Intesa Sanpaolo Banka: Dodatne pogodnosti za korisnike usluge m-Intesa

0
1335
Neto prihodi banke od kamata smanjeni su 6,2 posto ili za 1,8 miliona KM

Svaki novi korisnik m-Intesa usluge može je koristiti potpuno besplatno u prva tri mjeseca i uvjeriti se u mnogobrojne njene prednosti. Ukoliko korisnik iz nekog razloga ne bude zadovoljan ovom uslugom može besplatno otkazati njeno dalje korištenje.
M-Intesa omogućava uvid u sve račune u Banci, obavljanje plaćanja i transfera, pregled kursne liste i mnoge druge opcije,bez obzira da li se nalazitekod kuće, na poslu, odmoru ili poslovnom putovanju.
Osim što klijent nije ograničen radnim vremenom poslovnice, mobilno bankarstvo Intesa Sanpaolo Banke mu omogućava i značajnu uštedu troškova. Cijena naloga putem m-Intese je do 85% manja u odnosu na naloge obavljene u poslovnici Banke, pa se tako naknade za plaćanje računa putem mobilnog bankarstva kreću već od 0,30 KM po nalogu.
Amir Termiz, član Uprave za poslove sa stanovništvom u Intesa Sanpaolo Banci, posebno ističe još jednu prednost ove usluge.
“Svim korisnicima mobilnog bankarstva, Intesa Sanpaolo Banka omogućava i dodatni nivo zaštite kartica, na način daputem mobilne aplikacije mogu sami blokirati i deblokirati debitne kartice na bankomatima, prodajnim mjestima i internet trgovinama. Također,mogu odlučivati u kojim će državama njihova kartica biti aktivna”, kaže Termiz.
Na ovaj način, usluga mobilnog bankarstva Intesa Sanpaolo Banke pruža još veći nivo sigurnosti i apsolutnu kontrolu korištenja kartica, smanjuje troškove i štedi vrijeme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here