Izvučena dobitnica nagradne igre Sparkasse Bank i Diners Club BH

0
1504
Amira Avdibašić Galić dobitnica je nagradnog putovanja u Pariz

Klijentica Sparkasse Bank, Amira Avdibašić Galić iz Tuzle, dobitnica je nagradnog putovanja za dvije osobe u Pariz, u sklopu nagradne igre Sparkasse Bank dd BiH i Diners Club BH.
“Presretna sam. Jako sam se iznenadila kad sam saznala da sam dobitnica nagradnog putovanja, pogotovo zbog činjenice da sam puno puta razmatrala putovanje u Pariz, ali su me nekako uvijek finansije sprečavale. U grad svjetlosti sa mnom putuje suprug i znam da ćemo uživati. Hvala Sparkasse banci i Dinersu, koji su mi pružili priliku da posjetim tu dugo željenu destinaciju“, izjavila je dobitnica.
Osvojena nagrada uključuje putovanje za dvoje, avionski prevoz, smještaj te ulaznice za muzej Louvre, gdje je izložena Mona Lisa, jedna od najpoznatijih umjetničkih slika na svijetu.
Rezultati nagradne igre bit će objavljeni na službenoj internet stranici Diners Club-a (www.diners.ba), te Sparkasse bank dd BiH (www.sparkasse.ba).
Diners kartice su internacionalne kartice uz koje korisnici mogu na svim prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu ili internetu uživati pogodnosti kupovine na rate ili uz odgođeno plaćanje do 40 dana. Diners Plus kartica klijentima nudi mogućnost plaćanja na 12, 24 ili 36 mjesečnih rata svakog iznosa koji prelazi 35 KM. Pored toga, kartice omogućuju i podizanje gotovine na bankomatima Sparkasse Bank i bankomatima sa DC logom koje je također uz odgodu plaćanja do 40 dana.