Klas otvara novu sarajevsku poslovnicu Bazar marketa na Bistriku

0
593
Bazar marketi nude širok asortiman, prihvatljive cijene i zastupljenu domaću proizvodnju

Kompanija Klas i njeni vjerni potrošači od ovog vikenda biće bogatiji za još jedan Bazar market u Sarajevu. Radi se o tridesetom marketu po redu, a ovaj put nova poslovnica se otvara 22. maja u 10 sati u ulici Bakarevića br. 30 na Bistriku.
Na dan svečanog otvorenja poslovnice prvih 100 potrošača koji obave kupovinu u ovom marketu, kao mali znak pažnje i dobrodošlice dobit će gratis dva Klasova Sarajevska somuna, a predviđena je i podjela poklon paketa.
“Nastavljamo razvijanje našeg koncepta ‘kvartovskih prodavnica’ koji podrazumijeva potpuno približavanje i olakšavanje kupovine potrošačima. Bazar je domaći brend koji svim domaćim proizvođačima pruža jednaku i jedinstvenu priliku da svoje proizvode plasiraju na prodajne police bez ograničenja. Prvi Bazar otvoren je u Sarajevu prije četiri godine upravo sa ciljem da bude mjesto na kojem će se naći svi kvalitetni bosanskohercegovački proizvodi”, kaže Nedžad Šadić, director sekotra maloprodaje u kompaniji Klas.
Širok asortiman, maksimalno zastupljena domaća proizvodnja, prihvatljive cijene i zadovoljstvo potrošača poslovni je imperative Bazara. Najnovija prodavnica Bazar br. 466 u sarajevskom naselju Bistrik garantuje najbolje iskustvo kupovine domaćih proizvoda.
“Bazar otvaranjem nove poslovnice pruža podršku domaćoj proizvodnji, očuvanju postojećih i otvaranju novih radnih mjesta”, istakao je Boris Brković, direktor Klasa.