Konica Minolta predstavlja AccurioPress C12000 inovativno rješenje za digitalnu štampu

0
131
Konica Minolta poziva zainteresirane na Dane otvorenih vrata u Sarajevu, 4 - 8. decembra

Kompanija Konica Minolta, lider na tržištu s 150 godina poslovanja, poziva zainteresirane na Dane otvorenih vrata, koji će se održati od 4. do 8. decembra 2023. u svom izložbenom salonu u Sarajevu, ul. Azize Šaćirbegović 1. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku za novinare, poslovne partnere i širu javnost da istraže inovativna rješenja za digitalnu štampu i učestvuju u prezentaciji najnovijih tehnologija kompanije Konica Minolta.
Jedna od glavnih inovacija koje će ova kompanija predstaviti je AccurioPress C12000 serija, koja postavlja nove standarde u industriji digitalne štampe. Ovaj uređaj, brži za 20% od bilo kojeg drugog toner-baziranog rješenja kompanije Konica Minolta. Uz brzinu štampe od 120 stranica A4 formata u minuti, donosi vrijednost korisnicima bez obzira na njihove potrebe. Jednostavnim rukovanjem i mogućnošću upošljavanja operatera bez posebnih vještina, AccurioPress C12000 omogućava proširenje poslovanja, poboljšava operativnu efikasnost, smanjuje troškove i osigurava brz povrat investicije.
Predstavnici Konica Minolte će takođe predstaviti i M-Files, napredno softversko rješenje za upravljanje dokumentima, te MOBOTIX video rješenja. Oba rješenja predstavljaju vrhunske inovacije u svojim domenama i pružaju jedinstvene mogućnosti za optimizaciju poslovnih procesa.