Konzum pokreće projekat PikaKartica: Uštede pri kupovini

0
276
Projekat Pika Kartica cijena počinje 8. juna u svim Konzum prodavnicama

Projekat Pika Kartica cijena počinje 8. juna u svim Konzum prodavnicama i donosi značajne uštede pri kupovini korisnicima PikaKartice. Projekat obuhvata posebno odabrane grupe proizvoda koje će kupci uz provlačenje PikaKartice na kasi moći kupiti po sniženim cijenama i do 40 posto.
“Vjerujemo da će kupci prepoznati novu pogodnost uz koju štede odmah pri kupovini te da će biti zadovoljni odabirom proizvoda koje će moći kupovati po značajno nižim cijenama“, izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.
Odabrani proizvodi će biti sniženi mjesec dana te će svakog narednog mjeseca biti snižene cijene u okviru nove grupe proizvoda kako bi se osigurala raznovrsnost, a ujedno i veća mogućnost da svako od kupaca pronađe za sebe odgovarajući proizvod po nižoj cijeni. Proizvodi iz ovog programa, bit će posebno obilježeni i istaknuti na policama, a izdvojena ponuda dodatno naglašena u svakom Konzumovom katalogu.
“Sretan sam jer počinjemo novi projekat sa Konzumom koji će donijeti značajne benefite za više od 300.000 korisnika PikaKartice”, kazao je Dragan Radonja, direktor SuperKartice.
Svi koji nemaju PikaKarticu, pristupnicu za dobivanje kartice i učlanjenje u klub PikaKartica korisnika mogu popuniti u bilo kojoj Konzum prodavnici. Više informacija dostupno je i putem besplatnog info telefona 080 02 22 28.