‘Ljetuj u svom stanu’ – nova akcija stambenih kredita Sberbank BH

Stambeni krediti sa hipotekom dostupan je klijentima uz trenutno najpovoljniju kamatnu stopu i rokom otplate do 25 godina

0
3686
Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH

Sberbank BH kreće sa novom akcijskom ponudom stambenih kredita po izuzetno atraktivnijoj kamatnoj stopi od 3 posto uz efektivnu kamatnu stopu (EKS) od 3,38 posto. ‘Ljetuj u svom stanu’, simboličan je naziv kampanje koja ima za cilj klijentima olakšati rješenje stambenog pitanja.
“I dok svi traže idealnu destinaciju za godišni odmor, mi smo pripremili hit ponudu zbog koje će klijenti ovog ljeta kupiti svoj stan. Atraktivna kamatna stopa koja dolazi u paketu sa ostalim povoljnim uslovima će zasigurno doprinijeti donošenju ove veoma važne životne odluke kao što je kupovina stana. Prilikom kreiranja ponude imali smo na umu i da puno mladih ljudi još uvijek nema riješeno stambeno pitanje. Stoga želimo doprinjeti poboljšanju kvalitete njihovih života”, izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH.
Stambeni krediti sa hipotekom dostupan je klijentima uz trenutno najpovoljniju kamatnu stopu i rokom otplate do 25 godina. Akcija će trajati do 31. avgusta, a u ponudi su i višenamjenski stambeni krediti za renoviranje, nadogradnju ili opremanje doma.
Dodatna pogodnost za korisnike ovog kredita je mogućnost gotovinske isplate u iznosu do maksimalno 10.000 KM, što će klijentima olakšati plaćanje poreskih ili drugih obaveza.