MBA COTRUGLI program: Osigurane stipendije za prvih 10 prijavljenih

0
439
Trenutno je u toku upis nove, jubilarne 20. generacije COTRUGLI polaznika

Biznis je danas jako dinamičan i zahtijeva od ljudi konstantnu nadogradnju znanja i ekpertize, a posebno u oblastima liderstva, digitalizacije i razvoja kreativnih industrija. Praksa kao i tradicionalni modeli obrazovanja ne mogu tako brzo i sistematično da isprate te promjene i pruže neophodnu nadogradnju pojedinicima koji teže da ostvare više u svojoj karijeri.
Savremen pristup obrazovanju lidera sadrašnjice i budućnosti je polazišna tačka u upravljanju poslovnim promjenama koje su tek pred nama. Zbog toga je COTRUGLI Business School jedan od razloga da svoje vrijeme investirate upravo u njihove MBA programe koji nude moderna i primjenjena znanja.
Oveprograme drže vrhunski predavači, svjetski eksperti u svojim oblastima rada, koji pored toga što drže predavanja i mentorstva i što su priznati u akademskoj zajednici, istovremeno rade za brojne kompanije koje posluju širom svijeta.
Kroz COTRUGLI poslovnu mrežu prošlo je preko 2300 alumnista iz različitih oblasti, od IT-a, farmaceutskog sektora, finansija i bankarstva, preko preduzetnika, konsultanata i inženjera do marketara. Zahvaljujući činjenici što su svi COTRUGLI MBA programi međunarodno priznati, akreditovani od strane AMBA (Association of MBAs), mnogima od njih je upravo to otvorilo vrata i za svjetske karijere. AMBA certifikat je posebno značajan jer on pruža nezavisni dokaz kvaliteta i izvrsnosti za MBA programe i to samo za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja širom svijeta.
Trenutno je u toku upis nove, jubilarne 20. generacije COTRUGLI polaznika, koji nudi jedinstvenu priliku da osigurate i posebne pogodnosti. Prvih 5 koji se prijave na International MBA program i prvih 5 koji se prijave na Executive MBA COTRUGLI program, a ispunjavaju uslove, dobiće stipendije za školovanje koje osiguravaju nevjerovatnih 40% na školarine. Ovo je prilika koja se ne propušta, prijavite se ovdje.