M:tel u ponudi ima nove iPhone 8 i iPhone 8 Plus telefone

0
1928
M:tel je u svoju ponudu uvrstio i najnovije iPhone modele – iPhone 8 i iPhone 8 Plus

Za sve ljubitelje iPhone uređaja, m:tel je u svoju ponudu uvrstio i najnovije iPhone modele – iPhone 8 i iPhone 8 Plus.
iPhone 8 dolazi sa potpuno novim staklenim kućištem, a najpopularnija kamera na svijetu je sada još bolja. Posjeduje do sada najpametniji i najsnažniji čip namijenjen pametnim telefonima. Bežično punjenje je savršeno jednostavno, a proširena stvarnost pruža do sad neviđene mogućnosti.
Do sad najotpornije staklo kod pametnih telefona upotrebljeno je i za prednju i za zadnju stranu kućišta novih iPhone modela, a okvir, koji je po boji usklađen sa uređajem, je napravljen od aluminijuma kakav se koristi i u avio-industriji.
iPhone 8 ima unapređenu kameru s većim i bržim senzorom, novim filterom boja, dubljim pikselima i optičkom stabilizacijom slike za još bolje fotografije i video snimke.
Retina HD ekran je ljepši nego ikad, uz ‘True Tone’ tehnologiju, široki spektar boja i ‘3D Touch’. Ova tehnologija vrši automatsko prilagođavanje balansa bijele boje osvjetljenju, te omogućava bolji prikaz u svim okruženjima.
Novi iPhone modeli imaju i poboljšan processor sa četiri efikasna jezgra koja su do 70 posto brža nego A10 Fusion i dva jezgra koja su do 25 posto brža. Kontrolor performansi druge generacije po potrebi daje dodatnu snagu ne skraćujući životni vijek baterije.
iPhone 8 je u potpunosti dizajniran za budućnost bežičnog napajanja, bez ikakve potrebe za kablovima. Zahvaljujući punjačima za bežično punjenje možete da punite telefon u hotelima, kafićima i aerodromima širom svijeta.
Najnoviji iPhone modeli mogu biti vaši uz preporučenu Moj Mix VIP m:tel postpaid tarifu za 1KM.