Najpotpuniji trening prodaje 28. novembra u Sarajevu

0
839
Cjelodnevni trening Non-stop prodaja biće održan 28. novembra u sarajevskom hotelu Hills

Nakon što je u 2018. godini uspješno realiziran u dva bh. grada, cjelodnevni trening Non-stop prodaja ponovo će biti održan u Sarajevu. Prošle godine trening je održan u Sarajevu i Banja Luci, a okupio je više od 200 učesnika.
Ove godine bit će održan 28. novembra u sarajevskom hotelu Hills, a očekuje se veliki broj kako domaćih, tako i regionalnih učesnika.
“Pored pravog show-a kojeg mogu očekivati svi učesnici, zasigurno će biti motivisani, educirani i povući vrijedne taktike prodaje kao i dobar networking sa ostalim učesnicima našeg seminara“, izjavio je Kemal Balihodžić, vlasnik agencije UpTrend Marketing Solutions i idejni tvorac Seminara.
Pored Balihodžića koji je key note govornik i koji će govoriti o temama ‘Dominacija tržištem’ i ‘Pregovaranje i kako zaključiti svakog kupca’, govorit će i Jasmin Kukuljac, komercijalni direktor u kompaniji Orbico BH s temom ‘Partner Management’, Zerina Čolaković, direktor razvoja i upravljanje brendova, u kompaniji Vispak, s temom ‘Kako stvoriti interakciju prodajne sile i oglašavanja’, Harun Bavčić, CDO u agenciji UpTrend Marketing Solutions, s temom ‘Trgovina putem interneta i LinkedIn prodaja’, te Ervin Habibović, suosnivač i direktor kompanije Orior Media USA, s temom ‘Marketinške kampanje koje podrazumijevaju angažman influancera’.
Treći po redu trening Non-stop prodaja donosi jednu potpuno novu dimenziju kada su edukacije u pitanju, a ono što je najbitnije jeste da je tematski i edukativno prodaja i marketing ovim treningom upotpunosti zaokružena. U toku cjelodnevnog treninga pored predavanja bit će održane i radionice, te panel diskusija.
Organizator je marketinška agencija UpTrend Marketing Solutions koja ima urede u Sarajevu i Londonu, a uz partnerstvo sa kompanijama Orior Media i Origin Europe, te agencije za zapošljavanje Zaposli.se. Medijski partneri su Poslovne novine, akta.ba, Profitiraj.ba i ekapija.com.
Agenda i cijene kotizacije dostupne su online, na stranici www.edu.uptrend.ba, a za više informacija možete se javiti na mail: get@uptrend.ba