NLB Banka Sarajevo drugi najpoželjniji poslodavac u BiH u finansijskom sektoru

0
1234
Lidija Žigić: Ponosni smo na titulu jednog od najpoželjnijih poslodavaca u BiH

NLB Banka d.d. Sarajevo osvojila je prestižno priznanje ‘Najpoželjnijeg poslodavca’ u finansijskom sektoru na ovogodišnjem izboru ‘Najpoželjniji poslodavac u BiH’, koji organizuje Kolektiv d.o.o. – Posao.ba već dvanaestu godinu za redom.
“Prije svega, željela bih zahvaliti svima koji su glasali za nas, našim zadovoljnim zaposlenicima i klijentima. Mnogo smo ponosni na titulu jednog od najpoželjnijih poslodavaca u BiH, a to smo postigli svojim posvećenim pristupom zaposlenicima i društveno odgovornim poslovanjem. NLB Banka vodi računa o svojim zaposlenicima, jer zaista vjerujemo da su zadovoljni zaposlenici ključ uspijeha naše institucije. Stoga, nastavit ćemo ulagati u svoje zaposlenike, njegovat ćemo vrijednosti Banke i truditi se da našim klijentima osiguramo vrhunsku uslugu“, naglasila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.
Na osnovu tromjesečnog istraživanja i glasanja građana putem portala Posao.ba, u rangiranju kompanija, vodeći kriteriji su bili: pozitivno okruženje, dobar tretman zaposlenih, sigurnost zadržavanja posla, visok kvalitet proizvoda i usluga kompanije, prilike za stručno usavršavanje i napredovanje, visina plate i druge beneficije.