NLB Banka otvorila NLB kutak za putnike na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

0
202
Svečano otvoren NLB kutak za putnike na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

Međunarodni aerodrom Sarajevo je od danas bogatiji za još jedan moderni prostor – NLB Banke, koji je na raspolaganju svim putnicima sarajevskog aerodroma.
NLB kutak za putnike nudi ugodnu atmosferu dok putnici čekaju svoj sljedeći let ili trebaju dopuniti svoj mobilni telefon. Također, putnici će se moći informisati o uslugama i proizvodima Banke na inovativan i savremen način kroz interaktivni displej. Prostor posjeduje i bankomat za isplatu gotovine.
U NLB Banci Sarajevo ističu da ovim korakom žele da čekanje letova učine lakšim i praktičnijim.

NLB kutak za putnike nudi ugodnu atmosferu dok putnici čekaju svoj sljedeći let

“Putovanja često znaju biti naporna, a NLB kutak za putnike je upravo poseban prostor kojim želimo poboljšati iskustvo putovanja i učiniti ga praktičnijim. Naš prostor ponudit će moderno okruženje, gdje se putnici mogu opustiti i odmoriti između letova. Putnici će moći napuniti svoje telefone, a također, u slučaju potrebe, na raspolaganju je i NLB bankomat za podizanje gotovine. Iznimno nam je drago što ćemo i interaktivnim displejom ponuditi dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama. Dobrodošli!, istakla je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke Sarajevo.

NLB Banka je u saradnji sa aerodromom Sarajevo pokrenula kampanju za kupovinu avio karata

Važno je istaknuti da je NLB Banka Sarajevo u saradnji sa Međunarodnim aerodromom Sarajevo pokrenula kampanju za kupovinu avio karata. Naime, za kupovinu avio karte online na stranici www.sia.ba bilo kojom NLB Mastercard i Visa karticom, klijent dobija povrat u iznosu od 100 KM po avio karti.
“Izuzetno nam je zadovoljstvo da je Međunarodni aerodrom Sarajevo otvaranjem kutka NLB Banke postao bogatiji za još jedan novi sadržaj, koji će zasigurno doprinijeti unapređenju usluga koje pružamo svim našim korisnicima. Zahvaljujem se NLB Banci na ukazanom povjerenju i želim nam dugu i uspješnu buduću saradnju”, izjavio je Alan Bajić, direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo.