NLB Banka: Već ovog vikenda započnite zimsku sezonu na Bjelašnici uz novu investiciju

0
184
Na Prodajnom danu posjetioci će imati priliku da se upoznaju o uslovima kupovine apartmana u objektima 'Vučica i Vučka'

NLB Banka Sarajevo poziva zainteresirane da u subotu, 3. decembra od 11 do 14 sati posjete Bjelašnicu, Babin do, te da se na Prodajnom danu upoznaju sa uzbudljivom atmosferom najpoželjnijeg kompleksa na Bjelašnici – ‘Vučica i Vučko’.
‘Vučica i Vučko’ su za sve posjetitelje pripremili pogodnosti, kao i dodatne mogućnosti koji će vašu kupovinu apartmana učiniti kompletnom. Svi posjetitelji imat će mogućnost uz kupovinu apartmana na poklon dobiti i skijašnicu gratis.
Na Prodajnom danu posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom stambenih kredita NLB Banke Sarajevo i informisati se o uslovima i posebnim pogodnostima za kupovinu apartmana u objektima ‘Vučica i Vučka’. NLB Banka kreirala je posebnu ponudu stambenih kredita sa ili bez hipoteke, sa najpovoljnijom kamatnom stopom i posebnim pogodnostima za bezbrižno finansiranje svog novog doma za odmor na ovoj olimpijskoj ljepotici.
Uz NLB stambene kredite, to projekat čini izuzetno konkurentnim u odnosu na druge lokacije, naročito imajući u vidu da stanovanje u kompleksu ‘Vukov vis, Vučica i Vučko’, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumijeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život.
“Benefite od saradnje iskoristite i direktnim kontaktom sa bankom, gdje Vam naš prodajni agent ustupa bankara koji će vam na najbrži način odgovoriti na sva pitanja, a dodatna hipoteka nije potrebna, jer investitor garantuje za Vas”, poručuju iz NLB Banke.
Objekti ‘Vučica i Vučko’ fokusirani su na udobnost i zadovoljstvo stanara, kao i na kreiranje sadržaja koji su im na dohvat ruke.
Za više informacija o samom projektu posjetite web stranicu www.vukovvis.ba i istražite najpovoljnije uslove kreditiranja na www.nlb-fbih.ba