NLB i EPBiH: Platite račun za električnu energiju bez reda i naknade

0
845
Uz pomoć NLB internet ili mobilnog bankarstva aktivirajte uslugu Plaćanje računa

NLB Banka d.d. Sarajevo u suradnji sa JP Elektroprivreda BiH (EPBiH) pustila je u rad novu uslugu pod nazivom ‘Plaćanje računa’ koja omogućava brže i jednostavnije plaćanje računa za električnu energiju bez čekanja u redu i bez naknade.
Uz pomoć NLB internet ili mobilnog bankarstva aktivirajte uslugu Plaćanje računa, a aktivacijausluge je besplatna i vrši se jednostavnim unosom reference ili broja računa u zahtjev za ugovaranje usluge Plaćanje računa gdje korisnik dobije unaprijed popunjenu uplatnicu te vrši plaćanje jednostavnim klikom na ‘Plati’.
Dodatna pogodnost za korisnike usluge Plaćanje računa, koji su ujedno registrovani na uslugu e-račun Javnog preduzeća Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo (dostava računa za električnu energiju putem e-maila), je besplatno plaćanje računa. Naime, usluga je dostupna svima, a korisnici e-računa EPBiH ostvaruju pogodnost plaćanja računa bez naknade.
Uslugu mogu ugovoriti svi kupci električne energije koji imaju račun i uslugu mobilnog ili elektronskog bankarstva NLB Banke, a omogućeno je i plaćanje za više registriranih mjernih mjesta, 24 sata na dan.
Više informacija možete saznati na https://nlb-fbih.ba/stanovnistvo/ponuda/digitalna-banka/usluga-placanje-racuna
NLB Banka Sarajevo konstantno povećava broj digitalnih usluga kojima je namjena da klijentima omogući što jednostavnije i brže transakcije.