Nova softverska ažuriranja za Galaxy Buds2 Pro slušalice i Galaxy Watch seriju satova

Uparene sa Galaxy pametnim telefonom, najnovije softverske verzije za nosive uređaje korisnicima donose nove načine slušanja i gledanja sadržaja

0
383
Samsung predstavio nove softverske verzije za Galaxy Buds2 Pro slušalice i Galaxy Watch seriju satova

Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je danas nove softverske verzije za Galaxy Buds2 Pro slušalice i Galaxy Watch seriju satova koje unapređuju doživljaj sadržaja za korisnike Galaxy uređaja. Samsung Galaxy pametni telefoni već dugo nude najbolje iskustvo fotografija i videomaterijala i omogućavaju korisnicima da kreiraju, snimaju i dijele svoje najljepše trenutke. Sada, kada je uparena sa najnovijim nosivim uređajima, moćna Galaxy kamera je ojačana jedinstvenom funkcijom 360 audio snimanja koja video sadržaju dodaje imersivan zvuk, kao i unaprijeđenom kontrolom kamere koji olakšava zumiranje na daljinu.

360 audio snimanje: Snimajte svijet onako kako ga čujete

Nova funkcija 360 audio snimanja* omogućava korisnicima da snimaju zvuk videomaterijala jednako precizno kao što ga čuju. Uparivanjem Galaxy Buds2 Pro slušalica sa Galaxy pametnim telefonom, svako može da snima kao profesionalac i kreira kvalitetan, realističan audio i video sadržaj bez potrebe za masivnom profesionalnom opremom, i to bilo kada i bilo gdje.
Ova funkcija registruje zvuk u rasponu od 360 stepeni pomoću mikrofona u svakoj slušalici i tako gledaoce stavlja u centar festivalske gužve ili pored potoka koji žubori usred šume. Korisnici mogu da stave povezane slušalice i gledaju videomaterijal na svom uređaju ili kanalu društvenih mreža čuju vjerne i imersivne zvuke i dožive kao na mjestu događaja.
360 audio snimanje je prva funkcija u Galaxy liniji koja koristi LE Audio,napredni novi Bluetooth audio standard. Ova nova tehnologija donosi bolji audio kvalitet i poboljšanu latentnost i trajanje baterije. LE Audio sada donosi snimanje na obje Galaxy Buds2 Pro slušalice – istovremeno koristeći i lijevi i desni mikrofon. Uparivanjem Buds2 Pro slušalica sa modelom Galaxy Z Flip4 ili Z Fold4, korisnicima su na raspolaganju kvalitetan stereo audio, kao i kvalitetan video.

Kontrola kamere: Podesite savršen snimak sa svog ručnog zgloba

Suština pravljenja fotografija i videomaterijala pomoću Galaxy pametnih telefona je u održavanju kreativne kontrole u svakom trenutku. Jedan od primjera je aplikacija Camera Controller za Galaxy Watch sat, koja korisnicima omogućava da kontrolišu kameru na telefonu direktno sa svog ručnog zgloba. Nova verzija – dostupna uskoro za Galaxy Watch5 i Watch4 seriju – unapređuje mogućnosti zumiranja preko kontrole kamere, što dodatno obogaćuje iskustvo korištenja Galaxy kamere sa konektivnošću sa Galaxy pametnim telefonom i Galaxy Watch satom. Korisnici sada mogu daljinski da kontrolišu zumiranje kamere na telefonu jednostavnim pritiskom na lice sata ili okretanjem rotirajućeg okvira sata –što je savršeno za grupne snimke ili pojedinačne selfije sa daljine, bez potrebe da se ide do kamere i nazad da bi se podesila savršena slika.
Nova funkcija 360 audio snimanja će od danas biti postepeno uvedena na Galaxy Buds2 Pro slušalicama i modelima Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 putem ažuriranja softvera. Unaprijeđena funkcija kontrole kamere će biti dostupna na Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4iWatch4 Classicsatovima od početka februara2. Očekuje se da ove nove funkcije nosivih uređaja ostvare još snažniju sinergiju sa novim kapacitetima Galaxy kamere i tako ponude novo i do sada neviđeno iskustvo.
______
*Funkcija će biti dostupna na Galaxy Buds2 Pro slušalicama uparenim sa Galaxy pametnim telefonom sa One UI 5.0 ili više sa LE Audio podrškom, uključujući Galaxy Z Filp4, Z Fold4 i naredne Galaxy pametne telefone.